Arxis Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Szukałem na forum, ale była tylko muza z reklam, a ja potrzebuję reklamy konkretnej, najlepiej w jakimś konkretnym formacie do ściągnięcia, a nie w necia tylko do obejrzenia. Reklama mi potrzebna to reklama ING, na której Marek Kondrat się wkurza dlaczego Polacy nie chcą zarabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 kiedyś byłem na stronie z której można było ściągać reklamy. usługa ta była dostępna tylko dla marketingowców czy kogośtam. jeśli nie znajdziesz w sieci, to spróbój przez p2p. najlepiej chyba będzie jednak nagrać reklamę przy pomocy karty telewizyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 z tej stronki http://www.itvp.pl/ można pościągać różne rzeczy które leciały w tv - ale nie wiem czy reklamy też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 no niby mogę z tą kartą TV spróbować, ale trochę trudno na jedną reklamę czekać cały dzień... niestety na iTVP nie ma. dobra, w każdym razie dzięki za dobre chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konaro167 Napisano 27 Styczeń 2017 Share Napisano 27 Styczeń 2017 Najlepiej ściągnij z oficjalnej strony telewizji, tam powinno się wszystko znajdować. Ten typ reklamy ma większą skuteczność gdy jest umieszczany jednocześnie w tv i internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 27 Styczeń 2017 Share Napisano 27 Styczeń 2017 jest na yt, ale marna jakość. Sciagnac można downloaderem, o ile ta jakość jest akceptowalna do czegos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Styczeń 2017 Share Napisano 27 Styczeń 2017 zwykle wirtualnemedia.pl maja jakies tam wersje (mialy, teraz tylko newsletter czytam) ale jak oficjalny kanal ma wersje krecona kamera w kinie, to nie wiem czy bedzie latwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi