Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Poznaje półki co Zbrush’a i zaczyna mi się podobać... na razie się uczę i wychodzi mi to tak średnio na jeża :|

Słabo mi też idzie z anatomią mięśni łosia/konia (wolałbym łosia bo kopyta są specjalnie rozszerzone... jeszcze nie podzieliłem ale zamierzam to zrobić)...musze poszukać parę dobrych referek bo tak z głowy to pewnie zaraz powiecie że nie anatomiczna część zwierzęcia...

Pozdrawiam.

6kz2.jpg

P.S.

Podsawową forme zrobiłem w 3D MAX'sie

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jednym slowem WOW - za pomysl a wykonanie tez nie najgorsze :) dawaj dawaj - bede "cie" sledzil :)

Napisano

Odrazu jak go zobaczylem to mi sie Bohater z War3 przypomnial :) Moze spod piuropousza dorobisz mu jakies rogi jelonka czy tam sarenki :)

Napisano

eee... jednym słowem WOW! liczę na rig :) chyba zmodeluję coś podobnego, jakiegoś centaura czy coś, ale to dopiero jak kupie tablet

Napisano

nom ładnawo. ale nie wiem poco tu był Zb :)

Imo powoli kończy się detaliczne modelowanie.. teraz zaczynają się "domalówki".. ah..

ale fakt... liczy sie efekt końcowy... model piękny

Napisano
  • Autor

pikSar - no nie wiem ile czasu nad tym spędziłem.... ale pare h bedzie.... dubałem to jak miałem dosyć roboty, a że pracuje w domku to moge sobie na coś takiego pozwolić :>

ZiBi_PL - wybacz że nie jestem na czasie cale co to War3, wogóle nie śledze gier na rynku...brak czasu :)

maczuga - a po co ci tablet... ja myszkom sobie radze... tablet może pomóc ale nie jest niezbędny. Proponuje poćwiczyć myszom :)

krzyhhh - no na trendach w grafice też niezabardzo na czasie jestem :> zresztą bez tabletu to nie powojuje :)

A tu mały UP... nie ma czasu to mały :| kurcze a gdzie tu jeszce do sokola i toporka :( no lata świetlne :(

6op1.jpg

Chyba piuropusz sie troszke poszarpał... musze zacząć jeszcze raz :|

--------------------------------------------------------------------------

Edit:

Mam ptyanie... skąd pobrać MudBoxa... demo lub cuś podobnego...chcialbym zobaczyć z czym sie je tego "błotnego-Boxa". Szukałem po sieci ale nigdzie nie daje rady znaleść wersji do ściągnięcia :| no i gdzie można go kupić..może nie jest drogi to sobie kupie :D