Napisano 1 Listopad 200618 l Zna ktoś z Gliwic lub okilic (Zabrze, Katowice itp) profesjonalną firme zajmującą sie obsługą koncertów? Potrzebuje dobrego nagłośnienia i dźwiękowca z mikserem, cena raczej nie gra roli.
Napisano 1 Listopad 200618 l No... ja bym polecał spróbować zadzwonić albo skontaktować sie z Watrakiem z Zabrza. Ja jestem z tego miasta( najlepsze:D) no i koncerty tam są tanie więc może i znają coś takiego lub nawet sami się podejmą. http://www.ckwiatrak.prv.pl/
Napisano 1 Listopad 200618 l Autor wiatrak to ja znam tylko wynajęcie ich sali to co innego niz sciąganie ich do mojej, ale sporobje, dzięki za pomysł
Napisano 2 Listopad 200618 l No ja znam ale to koncerty typu Tool albo inne dość dupne przedsięwzięcia jak cie to interesuje to wal na gg ;)
Napisano 2 Listopad 200618 l to kiedy ekpia z Wrocka ma sobie zarezerwowac termin przyjazdu na koncert ? czujemy sie zaproszeni.
Napisano 2 Listopad 200618 l Autor termin narazie nie znany:P jutro dzwonie po firme zeby audio dali no i ochrone załatwiam, w poniedziałek biore się za plakaty, jakieś 500 moze no a termin to jak sie z wszystkimi zespołami ugadam:P wpadajcie, koncert na szczytny cel:)
Napisano 8 Listopad 200618 l Autor Ok jak ktoś z okolicy zainteresowany to 25.11 jest koncercik, co gdzie i jak to jeszcze napisze ale i tak jak ktoś ruszy tyłek to najpierw na bro do knajpy:)
Napisano 8 Listopad 200618 l Jaaaa:D:D:D: Wtedy chyba coś Coma jest tego samego Dnia, no ale cóż:cool: BArdzo możliwe że sięzjawię i zacieśnię więzy:D Bro jak najbardziej jestem za:p Prosze tylko o konkrety i pomysł jak się rozpoznamy :o
Napisano 10 Listopad 200618 l Jaaaaa.. tak sobie myślę... że ja nie wiem czy sięchce z wami na mieście pokazywać:p no nic, zawsze kapelusz z rondem można założyć i chować twarz, a nuż żaden znajomy mnie nie spotka:D