Gorigon Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Witajcie! Moja pierwsza pardziej poważna praca. Zaczołem z zacięciem po czym zatrzymałem się na tym, że twarz mi wyszła ale reszta nie chce mi się udać :| Czekam na sugestie. Pozdrawiam Gorigon!
ZiBi_PL Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 no cos - mi sie to niebardzo widzi - wyglada jakby jadl gwozdzie :/
kubi Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Zostaw stwory i inne takie i pobaw się w robienie anatomicznie poprawnych główek ludzkich. Wiesz wyrobisz sobie wyczucie proporcji i będzie dobrze. Nau czysz sie rozkładać siatkę odpowiednio. Bo taka zabawa jak to co pokazałeśnic ci nie da, najpierw naucz się modelować potem teksturować. A to że masz zacięcie tylko może Ci pomóc. Powodzenia.
Gen.Baton Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Wygląda jakby polknal strusie jajo tylko ze mu nie poszlo w odpowidniom strone:P wsumie to tak gembe ma jak kibol cracovi lub hutnika omg... zgadzam sie z powyzszom opiniom pana Kuby. 1
Gorigon Napisano 3 Listopad 2006 Autor Napisano 3 Listopad 2006 Dzięki! Ostrzegałem że to nie dzieło sztuki :P. Ps. Ma ktos może video-toturial jak zrobić twarz ?
zeet Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Popatrz na forum w dziale Tutoriale ,na głównej stronie.
Rekomendowane odpowiedzi