Napisano 4 Listopad 200618 l skończyłem, odrazu mowie czemu nie ma zadnego napisu na butelce... poprostu nie chcialo mi sie tego juz renderowac i czekac nastepne godziny... pozdrawiam i prosze o komenty....
Napisano 4 Listopad 200618 l SUper :D Bardzo mi sie podoba ! Bawiles sie z tym w photoshopie po renderze? Jak tak to mogę zobaczyc wersje przed postproduction? A ta butelke to bym wogole wywalil :) Pozdro
Napisano 4 Listopad 200618 l Autor heh moglbys sprecyzowac slowo "wymieta" bo nie zabardzo rozumiem, obrobka to jedynie sharpen i light bloom :] wrzuce pozniej
Napisano 4 Listopad 200618 l wymieta, nie wymieta, w każdym razie solidna vizka i to sie chwali (duży + za lekkiego glowa przy oknie w dziennej wersji) :) Co do butelki, to nie brakuje na niej naklejki, tylko porządnego shadera, podobnie to czerwone coś ta stole drażni, ale to są szczegóły... podsumowując 9/10 - więcej takich prac
Napisano 4 Listopad 200618 l A mi dla odmiany się nie podoba :) Może dlatego że nielubię tych bloomów dodanych w Psie. Może dlatego że trochę monotonne. No i może dla tego że .........nie ma zadnego napisu na butelce :)
Napisano 4 Listopad 200618 l Co do butelki, to nie brakuje na niej naklejki, tylko porządnego shadera, podobnie to czerwone coś ta stole drażni, ale to są szczegóły... po To "czerwone" to mój drogi ser żółty w tradycyjnej folijce - jak wiadomo najsmaczniejszy z naszą poczciwą "Grodziską"
Napisano 6 Listopad 200618 l no wiec nocna wizka jest bardziej efektowna ale obie sa bardzo dobre;] nie podoba mi sie wino butelka jest taka nie smukła ale ty tylko pieroła...:D Pozdrawiam