skiki Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 skończyłem, odrazu mowie czemu nie ma zadnego napisu na butelce... poprostu nie chcialo mi sie tego juz renderowac i czekac nastepne godziny... pozdrawiam i prosze o komenty....
DraB Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 SUper :D Bardzo mi sie podoba ! Bawiles sie z tym w photoshopie po renderze? Jak tak to mogę zobaczyc wersje przed postproduction? A ta butelke to bym wogole wywalil :) Pozdro
Orangegraphics Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 super. jedyne malutkie ale to w wersji dziennej nie ma szyby??he??
skiki Napisano 4 Listopad 2006 Autor Napisano 4 Listopad 2006 heh moglbys sprecyzowac slowo "wymieta" bo nie zabardzo rozumiem, obrobka to jedynie sharpen i light bloom :] wrzuce pozniej
streaker Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 wymieta, nie wymieta, w każdym razie solidna vizka i to sie chwali (duży + za lekkiego glowa przy oknie w dziennej wersji) :) Co do butelki, to nie brakuje na niej naklejki, tylko porządnego shadera, podobnie to czerwone coś ta stole drażni, ale to są szczegóły... podsumowując 9/10 - więcej takich prac
Lis Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 A mi dla odmiany się nie podoba :) Może dlatego że nielubię tych bloomów dodanych w Psie. Może dlatego że trochę monotonne. No i może dla tego że .........nie ma zadnego napisu na butelce :)
sob Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Co do butelki, to nie brakuje na niej naklejki, tylko porządnego shadera, podobnie to czerwone coś ta stole drażni, ale to są szczegóły... po To "czerwone" to mój drogi ser żółty w tradycyjnej folijce - jak wiadomo najsmaczniejszy z naszą poczciwą "Grodziską"
!Ewert Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 no wiec nocna wizka jest bardziej efektowna ale obie sa bardzo dobre;] nie podoba mi sie wino butelka jest taka nie smukła ale ty tylko pieroła...:D Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi