Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

skończyłem, odrazu mowie czemu nie ma zadnego napisu na butelce... poprostu nie chcialo mi sie tego juz renderowac i czekac nastepne godziny... pozdrawiam i prosze o komenty....

naforumnocfg2.th.jpg

naforummaefmi2.th.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

SUper :D Bardzo mi sie podoba ! Bawiles sie z tym w photoshopie po renderze? Jak tak to mogę zobaczyc wersje przed postproduction?

A ta butelke to bym wogole wywalil :)

Pozdro

Napisano
  • Autor

heh moglbys sprecyzowac slowo "wymieta" bo nie zabardzo rozumiem, obrobka to jedynie sharpen i light bloom :] wrzuce pozniej

Napisano

wymieta, nie wymieta, w każdym razie solidna vizka i to sie chwali (duży + za lekkiego glowa przy oknie w dziennej wersji) :) Co do butelki, to nie brakuje na niej naklejki, tylko porządnego shadera, podobnie to czerwone coś ta stole drażni, ale to są szczegóły...

podsumowując 9/10 - więcej takich prac

Napisano

A mi dla odmiany się nie podoba :)

Może dlatego że nielubię tych bloomów dodanych w Psie.

Może dlatego że trochę monotonne.

No i może dla tego że .........nie ma zadnego napisu na butelce :)

Napisano
  streaker napisał:
Co do butelki, to nie brakuje na niej naklejki, tylko porządnego shadera, podobnie to czerwone coś ta stole drażni, ale to są szczegóły...

po

To "czerwone" to mój drogi ser żółty w tradycyjnej folijce - jak wiadomo najsmaczniejszy z naszą poczciwą "Grodziską"

Napisano

no wiec nocna wizka jest bardziej efektowna ale obie sa bardzo dobre;] nie podoba mi sie wino butelka jest taka nie smukła ale ty tylko pieroła...:D

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności