Mr_SAN Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Witam - wiem, wiem - pewnie juz wam sie przejało to Audi :P Jednak wrzucilem do Finish Works by zachowac porzadek :P Gdyz scenke uwazam za skonczona - choc pewnie znajdziecie jeszcze szereg bledow. PS. To jest moj pierwszy pojazd jaki wykonalem w 3D studio. (3Dsmax 9 + Vray RC2) Oprócz załącznika dorzucam link do full resolution: http://img295.imageshack.us/img295/2874/11052006003122yj7.jpg
tadzio Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Model ladny render w sumie tez, ale jakby pusto w srodku (samochodu ofkors)? Ale co by sie nie czepiac szczegolow jest GIT ;-) Pozdrawiam.
JohnZi Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 napisales ze robiony byl w 3d max 9 a na obrazku jest napisane 3ds max 8:P model wydaje sie byc poprawny, no moze troche raza za miekkie rowki no i zbyt szerokie kola;]
tadzio Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Szerokie kola bo to offroad (tyle ze z niskim zawieszeniem) ;-) he he he...
powelt Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Bardzo fajna praca, jednak takie uwagi odemnie: posadzka jak dlamnie do wymiany - jakieś podziały by sie na niej przydały :). Fajny lakier, choć odbicia w nim trochę dziwne.
Master Kiełbaster Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Materiały kiebskie a render scanlinowo wygląda...
Lis Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Materiały kiebskie a render scanlinowo wygląda... Dzień wcześniej; patry: Specjalne podziękowania dla Mastera Kiełbastera który pomógł mi w zrobieniu studia i lakieru. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=32335 :D Odemnie dodam że rowki trochę plastelinowe.
Master Kiełbaster Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Idź mnie stąd :* Party zwala winę na innych :P
Mr_SAN Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 Napisałem ze w maxie 9.0 bo w nim głownie robiłem - ale wykończenia w maxie 8 (stad rozbierznosc) bo po reinstalce systemu pozostal mi tylko max 8 :P Dziex za komenty - nastepne autko bedzie na pewno lepsze - w koncu to moje pierwsze ;-)
banana.split Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 jedyne co bym zmienił to ujęcie ;] render, model fajny. no i może oponki. bieżnik trochę za głęboki chyba. tak dla mnie. ale ja się tam na oponach nie znam.
Gość obo Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Model ok, render średni, najsłabiej chyba wyszły materiały... Ale ogólnie spoko :) Pozdrawiam
AGmakonts Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 render leży i kwiczy do społki z materiałami maskując ładny model, postaraj sie jeszcze zrób reborna i dostaniesz pozytywne komenty:)
pecet Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 To audi, więc, z różnych powodów będe bezlitosny :p - kształt grilla ;) - widać pustkę w środku - niektóre rowki zbyt "miękkie" - kształt tego co w tym jest halogen, i tych listw na zderzaku - zderzak nie dokończony u dołu ogólnie sie nie postarałeś z tym zderzakiem bo reszta jest ok render mi sie nawet podoba, chociaż te jasne odbicia mogłyby się ładniej rozkładać, studio mi się podoba, ale ta podłoga bardziej pasuje do jakiegoś oldtimera opony mimo że nie pasują, to i tak jakoś mi się zaczynają podobać;) zrób żeby był wyżej zawieszony będzie prawie allroad;)
Rekomendowane odpowiedzi