Nerwer Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Wzorowałem się na tym noktowizorze z gry Splinter Cell(dlatego ma taki nietypowy wygląd) Mimo wszystko czegoś mi tu brakuje... jakieś rady?
piksar Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 prościutki modeling jakby w realu to sie tak błyszczało to żaden żołnierz by na polu bitwy nawet minuty nie przeżył, render kompletnie nieudany
Nerwer Napisano 7 Listopad 2006 Autor Napisano 7 Listopad 2006 Na początek dałem taki ale to się zmieni
satanicus1991 Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 jak na splintera, za dlugie ma te "wizjery". opaska okolarkow fishera tez inaczej wyglada
cojots Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Nerwer, ludzie sie tu wożą- pokaż że nie mają racji, wysil i trzaśnij cos bardziej realnego, wrzuć pare prostszych brył i dodaj detal, żeby miało rece i nogi, a bedzie to miało klase:
Nerwer Napisano 9 Listopad 2006 Autor Napisano 9 Listopad 2006 Mi właśnbie chodziło o to aby nie robic klasycznego noktowizora... A tu jest update:
Leleń Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 ani to klasyczny, ani to podobne do splintera, wiec jaki ma byc ten noktowizor?
tweety Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Nerwer: zmień nazwę wątku na zgodną z regulaminem i edytuj posty! a co do samej pracy: możesz pokazać model "od tyłu"? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi