Cerebrate Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Witam. długo sie wachałem czy tą prace tu zamieszczać. W końcu zdecydowałem :) zobaczymy z jakim skutkiem Render Vray.
tomeg Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 ładnie - tylko dałbym troche brudu,np.brudna szyba,łaczenie desek przy scianie,w rogach.rama itd pajęczyny .w
Fr3d3k Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Cere sie rozkreca... Bardzo fajnie zaluzja wyszła .. Kłuje mnie brak wkladki w oknie, nie zmapowane boki desek i te ostre jak zyleta kanty na schodach... I co tu robi ten juz "przeterminowany" rowerek ktorego pokazywales wczesniej :P Ogolnie ladnie choc mogbys porwac sie na cos ambitniejszego :) pozdr
!Ewert Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 oświetlenie nie zbyt mi sie podoba...musisz dodać troche brudu...:Dale ogólnie łądnie;]
tadzio Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Ten rowerek to "balbin" co? Byly kiedys takie... he he he. ;-) Pozdrawiam
Cerebrate Napisano 9 Listopad 2006 Autor Napisano 9 Listopad 2006 Master :) robiłem z fotografii i taki tam był kadr
piksar Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 podoba się, więcej rowerka, wjedź nim w lewy róg nie prawy
Cerebrate Napisano 9 Listopad 2006 Autor Napisano 9 Listopad 2006 Cere sie rozkreca... Bardzo fajnie zaluzja wyszła .. Kłuje mnie brak wkladki w oknie, nie zmapowane boki desek i te ostre jak zyleta kanty na schodach... I co tu robi ten juz "przeterminowany" rowerek ktorego pokazywales wczesniej :P Ogolnie ladnie choc mogbys porwac sie na cos ambitniejszego :) pozdr Fred... czy jak ktoś sie uczy angielskiego to odrazu czyta Szekspira??? niewydaje mi sie
Orangegraphics Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 a mi ise podoba. i teksturki ładniutkie, i bumpek wszyedł... tylko bym podkręcił ciutes color mapping>dark multipler bo sie ciemniutko zrobiło z prawej
Cerebrate Napisano 10 Listopad 2006 Autor Napisano 10 Listopad 2006 Xiz0r dzięki wielkie. niekombinowałem z tym aby nie wyszło z tego studio. tylko mialbyć pokój i już :)
Kuciel Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 jakies takie nie naturalne troche jak napompowane :*
Cerebrate Napisano 10 Listopad 2006 Autor Napisano 10 Listopad 2006 jakies takie nie naturalne troche jak napompowane :* sory ale kompletnie Cie nie rozumiem.... to jakaś ukryta neopolitańska dygresja ? ? ?
sob Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 Eeee tam... mi się nie podoba. Tekstury na ścianach przesadzone - jakby ktoś wysadził tam beczkę z gó...em. Trochę takie giercowe te tekstury. Bump straszny - "potwornie chropowaty" A deski też jakby to był beton (szalunek drewniany odciśnięty?)...eee tam.
Cerebrate Napisano 10 Listopad 2006 Autor Napisano 10 Listopad 2006 Eeee tam... mi się nie podoba. Tekstury na ścianach przesadzone - jakby ktoś wysadził tam beczkę z gó...em. Trochę takie giercowe te tekstury. Bump straszny - "potwornie chropowaty" A deski też jakby to był beton (szalunek drewniany odciśnięty?)...eee tam. no tak zapomniałem ze należy prace tworzyć tak by było nijako, powierzchownie i bez polotu :) przepraszam
sob Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 no tak zapomniałem ze należy prace tworzyć tak by było nijako, powierzchownie i bez polotu :) przepraszam No chyba nie po to dałeś tą prackę do podglądu żeby się teraz obrażać? Nikt nie każe robić nijako itp. tylko warto pilnować żeby nie przedobrzyć z efektem. Dla mnie za mocno i przez to "nijako" - nie ma żadnego klimatu (światło fajne tylko za głęboki cień).
Cerebrate Napisano 13 Listopad 2006 Autor Napisano 13 Listopad 2006 nie obrażam sie :D to byla ironia
yooshi Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 Podłoga zbyt czysta przy tych brudnych scianach... w ogole podłoge dałbym ciemniejszą i taka rozcharataną :)))
Cerebrate Napisano 2 Grudzień 2006 Autor Napisano 2 Grudzień 2006 Ha!! ta pracka dostałą wyrużnienie dnia :) http://www.deviantart.com/deviation/42239367/
krzyhhh Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 oż.. prawie jak na digarcie Oo nie słuchaj ich !.. bo sie nisczego nie nauczysz... oni poprostu nie umiejąnic innego napisać po angielsku :p
gregorjan Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Czemu nie..mało elementów, ale fajny kontrast ciemnych,brudnych ścian rozświetlonych przez fajnie padające światełko "nadzieii" ;)
Rekomendowane odpowiedzi