Napisano 11 Listopad 200618 l Witam, Przedstawiam Wam moją ostatnią prace, robiłem ją z nudów, zainspirowany paroma zegarkami z Montres Journe. Model zrobiony raz dwa (jakieś 2-3 dni), jak zwykle miałem trochę problemów z materiałami i światłem. Tego już raczej nie będę poprawiał, bo zabieram się za coś nowego. Może się spodoba... Wszystko robione w Maxie i renderowane w Vray no i trochę PS na koniec :)
Napisano 11 Listopad 200618 l Jak wyżej, tło jest fatalne, sam zegarek fajny. Bardziej widziałbym to w ciepłem tonacji
Napisano 11 Listopad 200618 l o jak ja kocham tryby podoba mi się, trochę może zbyt daleko do detali,
Napisano 11 Listopad 200618 l Tło do wymiany, a zegareczek super :] Podisuję się pod tym. Zegareczek super........ a tło do wymiany:-) Pzdr.
Napisano 11 Listopad 200618 l Autor no fakt, otoczenie byle jakie dałem ale to dla tego, że nie chciałem robić studia dla zegarka, postaram się to poprawić jak znajdę trochę czasu i chęci. Może macie jakieś propozycje jak inaczej taki zegareczek ładnie przedstawić i nie w studio?
Napisano 11 Listopad 200618 l np w etui z szybka :) Takim "egelanckim" :D Albo w drewnianym (szlachetne drewienko) pudelku z purpurowa wkladka :) Mozliwosci ogolnie duuuzo - mozna nawet na rece... ;>
Napisano 12 Listopad 200618 l ... Może macie jakieś propozycje jak inaczej taki zegareczek ładnie przedstawić i nie w studio? np na piasku? (może na mokrym plażowym plus parę kropel wody (na piasku?) Oklepane ale...
Napisano 12 Listopad 200618 l Autor np w etui z szybka :) Takim "egelanckim" :D Albo w drewnianym (szlachetne drewienko) pudelku z purpurowa wkladka :) To jest raczej dosyć standardowe takie oklepane, nie ciekawe (choć może i ładne, ale ja chcę jednak zrobić coś innego :D) Mozliwosci ogolnie duuuzo - mozna nawet na rece... ;> A to już ciekawsza propozycja, z piaskiem już próbowałem ale efekt był dosyć marny. Chyba niedługo wrzucę to do WIPa i tam będę męczył jakieś fajne otoczenie.
Napisano 12 Listopad 200618 l kropelik kropelki jakie kropelki aaa już widze myślałem że to jakieś dziurki, czy szkła powiększające ;) zegareczek ładny, przydałby się zoom na mechanizmy:) tło fuu
Napisano 13 Listopad 200618 l Kocham wszelkiego rodzaju koła zębate. Połóż go na czarnym albo bordowym aksamicie tak jakby stał w sklepie i zachęcał do zakupu. Obecne tło po prostu rozprasza.