hawrok Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Witam, Przedstawiam Wam moją ostatnią prace, robiłem ją z nudów, zainspirowany paroma zegarkami z Montres Journe. Model zrobiony raz dwa (jakieś 2-3 dni), jak zwykle miałem trochę problemów z materiałami i światłem. Tego już raczej nie będę poprawiał, bo zabieram się za coś nowego. Może się spodoba... Wszystko robione w Maxie i renderowane w Vray no i trochę PS na koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 No to ja pierwszy! Tło do wymiany, a zegareczek super :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Jak wyżej, tło jest fatalne, sam zegarek fajny. Bardziej widziałbym to w ciepłem tonacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 o jak ja kocham tryby podoba mi się, trochę może zbyt daleko do detali, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Tło do wymiany, a zegareczek super :] Podisuję się pod tym. Zegareczek super........ a tło do wymiany:-) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 No zegarek boski ale otoczenie bleee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 no fakt, otoczenie byle jakie dałem ale to dla tego, że nie chciałem robić studia dla zegarka, postaram się to poprawić jak znajdę trochę czasu i chęci. Może macie jakieś propozycje jak inaczej taki zegareczek ładnie przedstawić i nie w studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 np w etui z szybka :) Takim "egelanckim" :D Albo w drewnianym (szlachetne drewienko) pudelku z purpurowa wkladka :) Mozliwosci ogolnie duuuzo - mozna nawet na rece... ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 ... Może macie jakieś propozycje jak inaczej taki zegareczek ładnie przedstawić i nie w studio? np na piasku? (może na mokrym plażowym plus parę kropel wody (na piasku?) Oklepane ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 np w etui z szybka :) Takim "egelanckim" :D Albo w drewnianym (szlachetne drewienko) pudelku z purpurowa wkladka :) To jest raczej dosyć standardowe takie oklepane, nie ciekawe (choć może i ładne, ale ja chcę jednak zrobić coś innego :D) Mozliwosci ogolnie duuuzo - mozna nawet na rece... ;> A to już ciekawsza propozycja, z piaskiem już próbowałem ale efekt był dosyć marny. Chyba niedługo wrzucę to do WIPa i tam będę męczył jakieś fajne otoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 a mi tlo sie podoba :) te kropelki za to bym wywalil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 kropelik kropelki jakie kropelki aaa już widze myślałem że to jakieś dziurki, czy szkła powiększające ;) zegareczek ładny, przydałby się zoom na mechanizmy:) tło fuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Kocham wszelkiego rodzaju koła zębate. Połóż go na czarnym albo bordowym aksamicie tak jakby stał w sklepie i zachęcał do zakupu. Obecne tło po prostu rozprasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Największe robią na mnie wrażenie detale mechanizmu... super:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 zegarek b.ladny, ale lto przeszkadza w podziwianiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi