Napisano 12 Listopad 200618 l Witam do naprawdę długiej mojej nieobecności na tym forum. Mam tu do zaprezentowania 2 rysunki z Jackiem Sparrowem. Niestety są małe gdyż zdjęcia robiłem swoim fonem(Siemens C65), zrobiłbym bym to zwykłym aparatem cyfrowym, gdyby się kuzynowi nie rozwalił. udało mi się te 2 rysunki sprzedać, więc pozostały mi tylko ksera. Co o nich sądzicie??
Napisano 12 Listopad 200618 l Mogłeśdać te mazy dać w jeden wątek. Jak pokazujesz pracki to po to aby przeczytać komentarz na jej temat. A o tych kiepawych fotkach niewiele da się powiedzieć, tak jak byś się chwalił tym siemensem.
Napisano 13 Listopad 200618 l Na podstawie wyżej pokazanych fotek, jedynie na proporcje moge ponarzekać, bo tak pozatym to niewiele widać. Proporcje, czyli brak podobieństwa do pierwowzoru.
Napisano 13 Listopad 200618 l a wiec tak..: strasznie porozmazywane , brak tej nieszczesnej "kreski" tło zlewa sie z twarza (jest takie samo) swiatlo--- nie wiadomo skąd, jak pada... no i anatomia.... popracuj nad konstrukcją! ;) pzdr.. nie bierz tego do siebie (sam z tym wszystkim walcze..)