boggoo Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Witam do naprawdę długiej mojej nieobecności na tym forum. Mam tu do zaprezentowania 2 rysunki z Jackiem Sparrowem. Niestety są małe gdyż zdjęcia robiłem swoim fonem(Siemens C65), zrobiłbym bym to zwykłym aparatem cyfrowym, gdyby się kuzynowi nie rozwalił. udało mi się te 2 rysunki sprzedać, więc pozostały mi tylko ksera. Co o nich sądzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Mogłeśdać te mazy dać w jeden wątek. Jak pokazujesz pracki to po to aby przeczytać komentarz na jej temat. A o tych kiepawych fotkach niewiele da się powiedzieć, tak jak byś się chwalił tym siemensem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 A żeś się _kuba_ uwziął :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Na podstawie wyżej pokazanych fotek, jedynie na proporcje moge ponarzekać, bo tak pozatym to niewiele widać. Proporcje, czyli brak podobieństwa do pierwowzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 a wiec tak..: strasznie porozmazywane , brak tej nieszczesnej "kreski" tło zlewa sie z twarza (jest takie samo) swiatlo--- nie wiadomo skąd, jak pada... no i anatomia.... popracuj nad konstrukcją! ;) pzdr.. nie bierz tego do siebie (sam z tym wszystkim walcze..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi