Matys Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 czesc wszystkim nie wiem czy uda mi sie skonczyc to co mam zamiar wykonac wiec zamieszczam to pracke tutaj :D mam nadzieje ze dzeki temu zmobilizuje sie troche :/ tak czy inaczej bedzie to scenaka przedstawiajac potworka podlonczonego do piorunochronu przez szalonego doktorka ktoremu sie nudzi. wszystko to bedzie dzialo sie w starej wierzy porosniejtej pajeczynami... jak narazie robie potworka koncept potworka znalazlem gdzies w necie zdaje sie ze byl do gry "black&white" ale nie jestem pewien :/
piotrek Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 Brzydkie mapowanie, tekstura się rozciąga. Powodzenia życzę.
Ania Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 fajny ma taki nieufny wyraz twarzy, tylko teksturę popraw.
satanicus1991 Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 w sumie, na razie nic nie ma ;] czekamy dalej. całkiem fajna siateczka :*
MaJKel_zmc Napisano 15 Listopad 2006 Napisano 15 Listopad 2006 pomysł ciekawy, więc czekam na uptade.pozdro
Matys Napisano 16 Listopad 2006 Autor Napisano 16 Listopad 2006 dzieki za komentarze ;-) z mapowanie rzeczywiscie jest kiepsko :/ ale chce skonczyc ta prace w miare szybko, sam model tez mozna by dopracowac w zb ale tez chyba nad tym juz nie bede siedzial, ale co poprawie to napewno textorke wczoraj troche poprawialem, dzisja tez posiedzie :-) wieczorkiem updaty.
Rekomendowane odpowiedzi