Sisio Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 Hejj, z okazji narodzin córy postanowiłem stworzyć coś...misiowatego. Enjoy :) 2 wersje - jedna z DOF, druga bez. S.
chveti Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 gratulacje ;) co do pracki - pomysł daje radę , światelko też ...ten dof skopany dość i teksturki deseczek. Pozdrawiam.
Master Kiełbaster Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 anderekspozed... Dof nie wyszedł
pecet Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 drzewko niepotrzebnie rozmyte, w oddali pusto i piasek można by było jeszcze podrasować, reszta ładna ps. ooo kolejny mińszczanin ;)
Touch Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 ...co za sadysta jeden wrzuca .png na imageshack?;D
Sisio Napisano 17 Listopad 2006 Autor Napisano 17 Listopad 2006 Touch - słusznie, już daję jpgi...w tym jeden bez DOF-a. Drzewo jest trochę 'proste', bo niestety nie mam teraz zbyt wiele czasu na dopieszczanie czegokolwiek :/
Sisio Napisano 17 Listopad 2006 Autor Napisano 17 Listopad 2006 Acha, jeszcze jedno - mi bardziej pasuje wersja z DOFem, bo wtedy wzrok ładnie koncentruje się na misiu...ale co ja tam wiem - mój gust został być może spaczony przez opary dobywające się z pieluch, hehe. Master Kiełbaster - hm, hm, underexposed? Wg mnie światło pasuje do 'zachodu słońca za plecami' i właśnie o uzyskanie takiego efektu mi chodziło. S.
David14 Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 A mi się podoba taki klimacik. Właśnie gdyby dopieścić to fajna scenka by wyszła.
piotrek Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 ehh, drzewo jednak mimo wszystko zbyt rozmyte. Teksturi na zwierzakach mogłyby być lepsze, ale całość, jako scenka, całkiem przyjemna :)
ndru_w Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 Hej :) Jak dla mnie to tu w tym momencie pracka jest na dugim planie. Najważniejsze, że jesteś szczęśliwym ojcem (jesteś szczęśliwy, prawda? :) ). Życzę Ci, żeby córeczka była zawsze wesoła, no i co najważniejsze zdrowa :), bo to w końcu najważniejsze :). Co do pracki podoba mi się jej klimat (ma to coś), zwłaszcza że wiadomo z jakiego powodu była stworzona :D. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi