Napisano 17 Listopad 200618 l Hejj, z okazji narodzin córy postanowiłem stworzyć coś...misiowatego. Enjoy :) 2 wersje - jedna z DOF, druga bez. S.
Napisano 17 Listopad 200618 l gratulacje ;) co do pracki - pomysł daje radę , światelko też ...ten dof skopany dość i teksturki deseczek. Pozdrawiam.
Napisano 17 Listopad 200618 l drzewko niepotrzebnie rozmyte, w oddali pusto i piasek można by było jeszcze podrasować, reszta ładna ps. ooo kolejny mińszczanin ;)
Napisano 17 Listopad 200618 l Autor Touch - słusznie, już daję jpgi...w tym jeden bez DOF-a. Drzewo jest trochę 'proste', bo niestety nie mam teraz zbyt wiele czasu na dopieszczanie czegokolwiek :/
Napisano 17 Listopad 200618 l Autor Acha, jeszcze jedno - mi bardziej pasuje wersja z DOFem, bo wtedy wzrok ładnie koncentruje się na misiu...ale co ja tam wiem - mój gust został być może spaczony przez opary dobywające się z pieluch, hehe. Master Kiełbaster - hm, hm, underexposed? Wg mnie światło pasuje do 'zachodu słońca za plecami' i właśnie o uzyskanie takiego efektu mi chodziło. S.
Napisano 17 Listopad 200618 l A mi się podoba taki klimacik. Właśnie gdyby dopieścić to fajna scenka by wyszła.
Napisano 17 Listopad 200618 l ehh, drzewo jednak mimo wszystko zbyt rozmyte. Teksturi na zwierzakach mogłyby być lepsze, ale całość, jako scenka, całkiem przyjemna :)
Napisano 17 Listopad 200618 l Hej :) Jak dla mnie to tu w tym momencie pracka jest na dugim planie. Najważniejsze, że jesteś szczęśliwym ojcem (jesteś szczęśliwy, prawda? :) ). Życzę Ci, żeby córeczka była zawsze wesoła, no i co najważniejsze zdrowa :), bo to w końcu najważniejsze :). Co do pracki podoba mi się jej klimat (ma to coś), zwłaszcza że wiadomo z jakiego powodu była stworzona :D. Pozdrawiam :)