Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejj, z okazji narodzin córy postanowiłem stworzyć coś...misiowatego. Enjoy :)

2 wersje - jedna z DOF, druga bez.

pobitwievt6.th.jpg

pobitwie2sv4.th.jpg

S.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gratulacje ;)

co do pracki - pomysł daje radę , światelko też ...ten dof skopany dość i teksturki deseczek.

Pozdrawiam.

Napisano

drzewko niepotrzebnie rozmyte, w oddali pusto i piasek można by było jeszcze podrasować, reszta ładna

ps. ooo kolejny mińszczanin ;)

Napisano
  • Autor

Touch - słusznie, już daję jpgi...w tym jeden bez DOF-a. Drzewo jest trochę 'proste', bo niestety nie mam teraz zbyt wiele czasu na dopieszczanie czegokolwiek :/

Napisano
  • Autor

Acha, jeszcze jedno - mi bardziej pasuje wersja z DOFem, bo wtedy wzrok ładnie koncentruje się na misiu...ale co ja tam wiem - mój gust został być może spaczony przez opary dobywające się z pieluch, hehe.

Master Kiełbaster - hm, hm, underexposed? Wg mnie światło pasuje do 'zachodu słońca za plecami' i właśnie o uzyskanie takiego efektu mi chodziło.

S.

Napisano

A mi się podoba taki klimacik. Właśnie gdyby dopieścić to fajna scenka by wyszła.

Napisano

ehh, drzewo jednak mimo wszystko zbyt rozmyte.

Teksturi na zwierzakach mogłyby być lepsze, ale całość, jako scenka, całkiem przyjemna :)

Napisano

Hej :)

Jak dla mnie to tu w tym momencie pracka jest na dugim planie. Najważniejsze, że jesteś szczęśliwym ojcem (jesteś szczęśliwy, prawda? :) ). Życzę Ci, żeby córeczka była zawsze wesoła, no i co najważniejsze zdrowa :), bo to w końcu najważniejsze :). Co do pracki podoba mi się jej klimat (ma to coś), zwłaszcza że wiadomo z jakiego powodu była stworzona :D.

Pozdrawiam :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności