Napisano 18 Listopad 200618 l Pomozcie mi bo niemam pojecia jak zrobic spodnie dosc realne zeby mialy faldy zrobilem takiego kolesia ktorego pewnie zmienie bo za bardzo napakowany jest ;] Prubowalem reactor cloth ale on jest chyba do zrobienia animacji upadajacego materialu lub animacji jego?? tylko nie mowcie mi o zadnych pluinach lub programach ,chodzi mi o zrobienie tego w maxie ;]
Napisano 18 Listopad 200618 l Autor Wlasnie szukalem i za chiny nie moge go znalezc a wiesz moze jak sie nazywal ulatwilo by szukanie ;] Za duzo ma postow ;]
Napisano 18 Listopad 200618 l Autor robie male zmiany w modelu i chce z importowac model zrobiony w edit poly,ale jak go z importuje to jest w mesh jest na to jakis sposob zeby byl w editpoly??
Napisano 18 Listopad 200618 l Jak bdziesz ciął pamietaj o dobrej topologi siatki. Topologia do fadek wtedy jakoś siatkę będziesz miał zoptymalizowaną.
Napisano 18 Listopad 200618 l Autor nie da rady ,jak skonwertuje na poly to nie moge usuwac krawedzi :/ nawet zmeshowac sie tego nieda:/ same jeb^^^^e trojkaty :[ nie nawidze edytora mesh :[ nie da rady zeby zostalo przy importowaniu w e.poly? :(