Quatro7 Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 mam taki bajer w tutorialu http://img329.imageshack.us/img329/3286/123me0.jpg z tego co tam czytam to mam odciac zaznaczony element tak bny byl oddzilna figurą?? wiec pytam jak to zrobic bo nie moge do tego dojsc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 to chyba nie miejsce na takie rady... :| wydaje mi sie, ze opcja detach czyli zaznaczasz obszar, pozniej prawy przycisk i detach... stworzy sie nowy obiekt z zaznaczenia... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 przycisk "Detach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quatro7 Napisano 20 Listopad 2006 Autor Share Napisano 20 Listopad 2006 mam maxa 8 i za H nie moge tego znaleźć.. ślepy jestem czy jak ;/ zaznaczam ten obszar polygonami i nigdzie zadnego detach ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakon Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 A mi sie wydaje ze jestes slepy :D .... "szukajcie a znajdziecie" :D` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quatro7 Napisano 20 Listopad 2006 Autor Share Napisano 20 Listopad 2006 doslownie blgam o jakiegos screena czy naprowadzenie no bo nie ma tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 prawa strona ekranu -> to się nazywa "command panel" a tam masz zakładkę "modify", jeżeli zaznaczyłeś polygony to nie mogłeś tego nie widzieć :) I tam znajdziesz "detach" (mając cały czas zaznaczone polygony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quatro7 Napisano 20 Listopad 2006 Autor Share Napisano 20 Listopad 2006 now ałsnie i wystaczylo tak wczesniej napisac :) bardzo dziekuje :) zaznaczyłem jako elemnty i detach od razu sie pokazało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi