Mortom Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 Mam dla was se prźbe niecierpiaca zwłok!!Cza mi zamieścić moje logo do ADKA!! ale nieposiadam żadnej srtny i miejsca gdzie mugłbym podać URL\'a:) i własnie o to chciałem PRSIĆ was o to VERY abo bardziej niź very!! żęby któryś zwas dał mi pare KILOgramów na swim serwerku albo na stronie. Więc chłopcy i panie dawjta jak chceta bo ja was poszem!! Z wszystko z górki SENKIU!! i pozrowoxy SiJ@!!!
soshka.cg Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 ale nieposiadam żadnej srtny i miejsca gdzie mugłbym podać URL\'a Możesz przecie założyć sobie gdzieś darmowe konto np na interii i dostaniesz kilka mb na serwerku
Mortom Napisano 8 Październik 2003 Autor Napisano 8 Październik 2003 Tenkiu Tenku !! ja gupi i stary nipomyślnołem o tak prostej żeczy jak to sorki że czasa wam marnuje! ale odczego jez te forum! no to pendze zakładać !
dr Ug Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 Logo na konkurs? Gratuluje szybkiej reakcji: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6970
Loozack Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 DruG, podejżewam, że jemu nie chodzi o logo tylko o avatara :P a propo... skąd żeś swojego wytrzasnął ?? czy to ma być jakiś podtekst ?? :]
dr Ug Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 Aaaa... avatar. Moj zeskanowalem z dowodu osobistego :P
Loozack Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 buhahahahahhhgulp, aż się poplułem [lol2] fajna fryzura :D
rebuzz Napisano 9 Październik 2003 Napisano 9 Październik 2003 co tam fryzura....MAkijaz jest super :D:D
giorgione Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 Drug, przerażasz mnie [lol2] Pozdr Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi