Napisano 8 Październik 200321 l Mam dla was se prźbe niecierpiaca zwłok!!Cza mi zamieścić moje logo do ADKA!! ale nieposiadam żadnej srtny i miejsca gdzie mugłbym podać URL\'a:) i własnie o to chciałem PRSIĆ was o to VERY abo bardziej niź very!! żęby któryś zwas dał mi pare KILOgramów na swim serwerku albo na stronie. Więc chłopcy i panie dawjta jak chceta bo ja was poszem!! Z wszystko z górki SENKIU!! i pozrowoxy SiJ@!!!
Napisano 8 Październik 200321 l ale nieposiadam żadnej srtny i miejsca gdzie mugłbym podać URL\'a Możesz przecie założyć sobie gdzieś darmowe konto np na interii i dostaniesz kilka mb na serwerku
Napisano 8 Październik 200321 l Autor Tenkiu Tenku !! ja gupi i stary nipomyślnołem o tak prostej żeczy jak to sorki że czasa wam marnuje! ale odczego jez te forum! no to pendze zakładać !
Napisano 8 Październik 200321 l Logo na konkurs? Gratuluje szybkiej reakcji: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6970
Napisano 9 Październik 200321 l DruG, podejżewam, że jemu nie chodzi o logo tylko o avatara :P a propo... skąd żeś swojego wytrzasnął ?? czy to ma być jakiś podtekst ?? :]