Przybysz Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Witam. Zawsze lubiłem Krecika więc zrobię jego i to pewnie razem z kumplem Zającem bo spore limity mamy. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 ow god! hehe co to sie tu dzieje :D:D Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Ahoj! Kretik to jeden z moich ulubionych futrzaków z dzieciństwa :) Życzę powodzenia i czekam na aktualizacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Krecik jest cudowny :D tez myslalem zeby go wziasc ;) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 masz zamiar wykorzystać motyw 'narodzin' małego zajączka? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Witam!! super pomysl :) czekam na pierwsze efekty :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 Ognisty: Nie wiem co masz konkretnie na myśli, chyba nie znam tej bajki aż tak dobrze. ;) Dopiero zacząłem ale co tam: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 narazie wygląda całkiem ok :) krecik jest słodki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi