Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jeszcze raz powiem popracuj na teksturkami. Włosy jej się spruły ;) I weź nie przystawiaj jej pistoletu do głowy, co? O.o

• Odpowiedzi 73
  • Wyświetleń 7,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

heh dobra masz racje,te wlosy pewnie sie spruly bo sie wystraszyla pistoleu :D

a tak poza tym to dla czego wlosy maja kilka kolorow skoro dalem czarny i szary?( a jest jeszcze zolty czerwony itp .;/)

PS:rece,gumiaki,texturke poprawie,troche pozniej jak skoncze robota;]

Napisano
  • Autor

widze ze duzo do porawki ale i tak dobrze zrobie to przed dodaniem texturki ;]

Do poprawki:

dlugosc rak,grubosc dlon,poprawka kurtki,wlosy,hmm....gumiaki ;] cos jeszcze? ;)w miedzy czasie robie robota ;]

Napisano

Fajnie,ostatnio jak widziałem to było gorzej ale i render zrobiłeś lepszy,troche masz do poprawy(włosy i ręce) ,Ale jest coraz lepiej(w przeciwieństwie do mnie)

Napisano
  • Autor

Ale robia offtop :P nie myskcie sobie ze zostawilem lub zostawie ten model ,poprawiam i sie pokaze :PP tylko chyba nie wyciagnie mi robota za duzo ma poly :( najpiewr sprubuje poprawic ta dziewczyne pozniej sie zobaczy ;]

Napisano
  • Autor

Niemialem troche czasu,zreszta odpoczolem troche od 3d ;] ,ale poprawilem ta dziewczyne (chyba poprawilem ;] ) oto ona oczywiscie jeszcze bedzie wiecej rzeczy itd ,ale jest juz cos do oceniania ;]

laseczkaoc7.th.jpg

PS:ja to musze skonczyc :D

Napisano

szyja do wydłuzenia...nogi do pogrubienia (i to nawet troche bardzo ;) coś z dłoniami ma....ale te gacie mnie rozwaliły po prostu :D:D

Napisano
  • Autor

Dzieki za szybka odpowiedz i trafne uwagi ;]

Poprawilem nogi i szyje

Dlonie nie zmienialem ,ale to przyczyna palcy nie sa zagiete do ciala i tak dziwnie wygladaja ,zostawilem je tak bo ten model chce pozniej zrigowac i pocwiczyc na nim ;]

PS:a propo gaci to w koncu gacie po tacie :D A tak na serio jak po texturze beda kiczowato wygladac to je zmienie bez obawy :D

laseczkaex4.th.jpg

Napisano
A tak na serio jak po texturze beda kiczowato wygladac to je zmienie bez obawy :D

na pewno będą kiczowato wyglądać. nie próbuj nawet ich textuować bo i po co? i tak nadają się tylko do wywalenia.

organika jest cholernie trudna, trzeba umieć obserwować i porównywać. porównaj swoje dzieło do zwykłych ludzi. widzisz różnice?

Napisano
  • Autor

Valery masz racje strasznie trudno ,a najgorze proporcje wylapac ,tylko wlasnie niewiem co mam w tym modelu jeszcze zle ,moze gdzies mi sie proporcje sypnely ? bylbym wdzieczny za uwagi

Napisano

ym...a teraz imo paluszki grubsze, szyje dłuższa jeszcze no i talia panie :D kobiety własnie dlatego są fajne bo mają talię :D...stopy trochę sie rozlały...no i gatki gatki :D:D:D...nie wiem moze to wina riga jest...tak Ci łatwiej? moze najpierw wymodeluj bez wiekszych zaciachów a rig pózniej?

Napisano
  • Autor

nie jeszcze nie rigowalem jej ;] dopiero pozniej zriguje dlatego nie chce palcy ruszac (chodzi o je wyginanie ;] ) bo pozniej niewiem jak bipedem bym je poprawil ;/ ale postaram sie zmienic to co wymieniles ;] poprawka jutro bo ide w kimono ;] dzieki za uwagi

Napisano

nie rigowałeś? to jakim cudem ona ma tą pozę?

te majtki trochę jak pieluchy, za gruby materiał i dziwny kształt, przejżyj sobie jakiś katalog z bielizną.

jeszcze głowa trochę za duża.

Napisano
  • Autor

To nie jest bielizna ,to mialy byc krotkie obcisle spodenki :P troche je poprawie ;]

Mam pytanie wie ktos moze jak moge zrobic rzesy? brwi ?/ ;] bardzo by mi sie sprzydal jakis tutek albo podpowiedz.

EDIT:

przypadkowe nacisniecie modyfikatora letice ;] i wyszla wleniana dziewczyna

jokelp2.th.jpg

Napisano
  • Autor

Straszne nie moge znalezc texturki :( musze nauczyc sie PS ;] ale zrobilem na materialach i tak wyszedl prubny render ;]

wowqs2.th.jpg

Biust musze zwiekszyc ;] spodenki narazie zostaja moga wyjsc fajnie po texturce :P

EDIT: Jezeli ktos wie jak zrobic rzesy to prosze o pomoc bo niemam pojecia ;/

Napisano

No jak Ci mówiłem to spodenki do poprawy reszta bardzo fajnie wygląda.Dodaj detale i zmień te spodenki(moze spódniczka ?)

Napisano
  • Autor

Dobra koncze to niema sensu juz tracic czasu ;] wezme sie za cos inengo to co udalo mi sie z niej uzyskac ,juz nawet oczu nie poprawilem ,ani nie dalem wlosow;/

finalfr1.th.jpg

PS: to za ta dziewcz. zapomnialem usunac i sie poprostu przypadkowo wyrenderowalo ;/

Juz nie musicie sie obawaic ze wyjdzie jakis potwor :] organice narazie zostawiam :D:D