mt Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 A cos mnie wzielo zeby wystartowac. a ze wysoki limit poly to zaczalem robic cos co az sie prosi o takowy;) tylko niech mi nikt nie zarzuca ze to nie postac, bo dusze wg anime miala;) tak wyglada (co prawda co obrazek to rozni sie detalami, ale ogol jest podobny) http://seele.ovh.org/eva/eva01.jpg a tyle poki co dzisiaj zrobilem: teraz skoncze tyl bo jeszcze w proszku, stopy, dlonie i glowa i finalne poprawki.. w takiej kolejnosci.. poki co mam 2312 trojkatow. wiec jeszcze troche mi zostalo do rozdania;) Zycze powodzenia pozostalym uczestnikom:) pozdr mt
Konras Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 Oh jejku w koncu :) Musze sie przyznac ze czekalem tlyko az ktos zacznie robic ktora kolwiek eve :) Powodzenia zycze :) i czekam na wiecej :)
Matys Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 czesc! no jak narazie calkiem fajnie :-) zastanawiam sie tylko czy nie bedziesz mial problemow z proporcjami ale mam nadzieje ze dasz sobie switnie rade. powodzenia
mt Napisano 26 Listopad 2006 Autor Napisano 26 Listopad 2006 dzisiaj mam sporo pracy wiec na razie tyle - dokonczony tyl, troche poprawek z przodu..moze jeszcze dzisiaj cos bede robil dalej.. 2516tri Matys - postaram sie:) Matys & Konras -> dzieki:) pozdr. mt
Konras Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 No dobra teraz to przesadziles troche ze skala tych "silnikow" i "skrzydel" przy ramieniach... a tak to jezeli mowimy o ich wymodelowaniu to super, szkoda tlyko ze ciezka sprawa to skala :/
ftorek Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 jak na razie to masz super niechlujna siatke - co niestety sie jakby troche przenosi na to jak sam obiekt wyglada [sa[pa
Rekomendowane odpowiedzi