Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

No wi臋c na razie zostawiam ren贸wke bo du偶o rzeczy sie dowiedzia艂em w trakcie jej modelowania, ale wr贸ce jeszcze do niej, a na razie rze藕bie takie cosik.

• Odpowiedzi 26
  • Wy艣wietle艅 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

3 wozy na raz, ale z ka偶dym kolejnym coraz lepiej. :)

Tylko nie r贸b modelu po艂贸wkami, Rhino raczej nie lubi tego rozwi膮zania. ;)

Napisano

Hehhh... jak tak bedziesz robil to nic nie skonczysz ;P Ogolnie wyglada to dobrze choc nie ukrywam w Rhinosozcu sie nie bawie i moze to moje stwierdzenie byc bledne... ;) No nic poczekam na wiecej i wiecej i wiecej.... :)

Napisano
  • Autor

RA hmm a jak zrobie na 艂膮czeniu pipe fieta to chyba b臋dzie dobrze? bo jestem troche przyzwyczajony robi膰 po艂贸wkami.

3d XTREME spoko tylko jeszcze ren贸wke b臋de robi艂 ale to jak tego sko艅cze musze go sko艅czy膰.

Edit

400 post hehe

Napisano
RA hmm a jak zrobie na 艂膮czeniu pipe fieta to chyba b臋dzie dobrze? [...]
No niby tak, ale wed艂ug mnie to dodawanie sobie niepotrzebnej roboty. Robienie ca艂o艣ci膮 wcale nie jest takie czasoch艂onne czy m臋cz膮ce. :)
Napisano

wiem 偶e nie wtym temacie pisz臋 ale czy jest mo偶liwo艣c zapisania pliku maxa w艂acznie z texturami??

Napisano

O_o

obiecalem niedawno ze kazdy kto bedzie robic Porsche dostanie ode mnie plusa do reputacji:)

masz go skonczyc!

jefim- file->archive bodajze:)

Napisano

dzi臋ki wielkie dariusz i przepraszam wszystkich 偶e si臋 wcisno艂em

Napisano

艁adnie, 艂adnie. Siateczka w miar臋 czysta. Tylko czy nie ma jakiego艣 problemu z surfem mi臋dzy 艣wiat艂ami a nadkolem?

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

to sie tylko tak wydaje ale nawet jak by co艣 tam by艂o to tam b臋dzie rowek wi臋c to zniknie:D Dzieki.

Napisano
艂adnie Ci idzie, pokarz jeszcze jak si臋 refleksy uk艂adaj膮

w艂asnie, czekamy na zebr臋 ;].

Napisano
  • Autor

dariusz- dzieki

damusTo- w艂a艣nie niewiem chyba jest dobrze dzieki.

mentaller- no to jest ta zebra dzi臋ki.

3dXTREME- chodzi Ci o klosze? No ja te偶 sie boje dzi臋ki.

c0ee3fc69e4b564b.jpg

14d03b38d09b5d41.jpg

c922598f0675af27.jpg

Napisano

Zebra nawet 艂adnie si臋 uk艂ada. Tylko czy Ty czasami nie robi艂e艣 po艂owy maski a nast臋pnie dla niej robi艂e艣 lustro? Bo co艣 tam si臋 zebra popsu艂a:)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

dirk- no wiem wiem mo偶na to zauwa偶y膰 w 1 po艣cie, zrobie tam potem pipe fileta i chyba b臋dzie dobrze, m贸wi艂em ju偶, 偶e ty艂 zrobie w ca艂o艣ci.

3dXTREME- patrz wy偶ej^

dariusz- chodzi o ten kant co idzie przez ca艂膮 d艂ugo艣膰 samochodu?

Napisano
  • Autor

3dXTREME- dzi臋ki za zezwolenie

dariusz- hmm zobacze co sie da z tym zrobi膰

Napisano

o Wiktor zezwoli艂 na start to lecimy ;) :P

Zdecydowanie musisz poprawi膰 to co pokaza艂 Dariusz i dalej mi nie le偶y cos to nadkole cho膰 zebra m贸wi "jest babbucza" to cienie jako艣 szepcz膮 "przegi膮艂 kole艣" no nic ale patrz膮c tal z boku i z g贸ry na to co wlepi艂e艣 podtrzymuje moja tez臋.

Napisano

heheh... kurcze ale bym chcial to cacko wymodelowac .. narazie brakuje skillsow :/ .. ale jak beda ..!!

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci