Artur_Perzyna Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Projekt w formie reklamy, smacznego batonika. ;) Nie poszło mi ze zrobieniem wnętrza batona, więc odpuściłem. Niespodziewanie trudne do wykonania. o_O Trzeba iść od przodu, wiec to wrzucam do Finished Works.
tadzio Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 mmm... apetyczne. podoba mi sie. jedyne co to cos mi nie pasuje z tym napisem kinder. moze gdyby byl troche bardziej nasycony? tak jest troche za cienmy, wyblakly. ale ogolnie fajne.
Artur_Perzyna Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Napisano 5 Grudzień 2006 Prawde mówiąc to chciałem przetestować nowy styl napisów 3D. Taki troche papierowy. :) Zrobiłem napis Kinder, a reszta to już spontan. :D
Touch Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Nie trafiłeś trochę z klimatem reklamy;) Nie zgodzę się co do tego, że jest apetycznie. Całość musi się kojarzyć z tym, z czym kojarzą się słodycze, czekolada. Uśmiech, energia, itp. Tchnij w to trochę życia;) Od strony prezentacji praca leży. Pozdr!
!Ewert Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 apetycznie modeling b.dobry podoba mi sie ale ustawienie batonika nie pasuje mi...
Master Kiełbaster Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Kompozycja za bardzo nie bardzo :* Ale batonik wyszedł nieźle.
Secator Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 ładnie, ale: niepodobaja mi sie obramowania tego tekstu 3d (poco kreski w innym kolorze dookoła), a na polewie widać kanty :P
Artur_Perzyna Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Napisano 5 Grudzień 2006 Hehe, ostra krytyka. Ale i tak lepsze od komentarzy "ależ to piękne i cudowne...". Gdzie są kanty? I jak ja mam zrobić uśmiech? ;P
arev Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Spróbuj dać więcej światła na czekoladę i jaśniejsze tło. Modele mają potencjał, ale jest zbyt ciemno na smakowitość :]
Solo Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Artur jak się przyglądałem pracy to zauważyłem jeden ( wg. mnie ) błąd w teksturze czekolady. Mianowicie ona za bardzo odbija ten napis .. czekolada jest bardziej matowa ;) Ta Twoja troche wyglada jak czekoladowe lustro :) Ale model bardzo dobry :) i oryginalny. PS. Co do obramowań napisu, to wg. mnie jest to bardzo dobry efekt, dodaje życia i estetyki PS2. Drugi model zdecydowanie lepszy, to żółte (jak domniemam) światło także ożywia całą scenkę ;) Pozdrowienia, Solo
Artur_Perzyna Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Napisano 6 Grudzień 2006 Spostrzegawczy. :] Thx za komentarz.
Cerebrate Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 bardzo pro. idelane na bilbord ;) ale ta fruga wersja słabsza :) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi