adek Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Firma Evermotion wypuściła nowy zestaw modeli: - Archmodels vol.39 (zestaw modeli, meble) cena: 199zł / katalog PDF
arch515 Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Hm texturki takie sobie strasznie długo się z nimi ociągaliście się:) proponuje wypuścić kolekcję „bisazzy „ murowany sukces będzie nawet jak będą za 200zł, z tego, co wiem to prace trwają na ten temat przez firmę arroway. Jestem ciekawy czy tak samo jak na vol1 też niestety zapomniano o tak zwanym tiling (powtarzalność czy jakoś tak) sorki jak fachowo się nie wyraziłem.
Lis Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 Co do archmodeli - to tutaj dość nudno tym razem, same boxy. :) Z ust mi to wyjąłeś. Niewiem czy ma sens robić takie kolekcje. Zazwyczaj meble w wizkach robi się i tak specjalnie pod klienta. Co do textur to też jestem B.zawiedziony. Miały być super wielkie seemlesowe textury a tutaj. . . . . Choć za taką cenę to nawet niejest źle.
krzyhhh Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 łanie:) .. ale panowie.. nie na ilość tylko jakość
buczer Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 http://www.evermotion.org/comm/tx02/tx02-1.jpg chyba za bardzo postemplowane. btw. tekstury mają odzwierciedlenie w rzeczywistości? to są tekstury konkretnych producentów? i jeszcze jedno pytanie: czy jakość ich jest taka jak sampla powyżej?
MF Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 Peter_muler: Na pierwsze pytanie nie potrafie Tobie udzielic teraz odpowiedzi. Ale tekstura z sampla jest w faktycznej rozdzielczosci 2030x2030.
arch515 Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 Mówię o tym, czy tak samo 299 Euro, dla nas rodaków:) http://www.evermotion.org/shop_display_item.php?item=225
MF Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 A tutaj mamy małą niespodzianke. Cena dla klientów z polski wynosi 299 zł.
Rekomendowane odpowiedzi