Napisano 9 Grudzień 200618 l Zamieszcam tu moj 1 tutorial na temat ognia a konkretniej plonacego pentagramu. efekt to TO tutaj sa tutki w formacie .doc 1 2
Napisano 9 Grudzień 200618 l dzięki może kiedyś się przyda:] ps. -pentos jest odwrotnie.. -lepiej zamieszczać pdf'y .. (jak masz dokument worda to wystarczy że użyjesz Qprinter'a do zapisania tego w pdfie pozdrawiam
Napisano 10 Grudzień 200618 l a juz myslalem ze tablety pentagrama zaczely si epalic podczas pracy tak jak laptoki della
Napisano 10 Grudzień 200618 l Autor hehe no chyba zmienie tytul bo wiekszosc pewnie tak mysli "tutarial jak przepalic se Tablet (uwaga! dziala tylko na tabletach Pentagram)". A moze jakies kwestie co do samego tutka?? to moj pierwszy, wiec.... zreszta wiem ze nie wyszedl najlepiej, ale no coz... czekam na opinie :)
Napisano 12 Grudzień 200618 l tutek.. no ujdzie. ale poczatkujacy napewno nie skuma. za malo obrazkow ^^ btw, krzyhhh- tylko szatanskie pentagarmy sa odwrotnie, muahahahah, ave! ^^
Napisano 12 Grudzień 200618 l JackVasi- powinieneś dopisać jeszcze jakiego softu dotyczy tutek bo ja się spodziewałem czegoś nt. after effectsa albo combustion