@seba@ Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Inne ujecie kamerki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 12 Październik 2003 Autor Share Napisano 12 Październik 2003 I jeszcze jedna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 12 Październik 2003 Autor Share Napisano 12 Październik 2003 Krytykujcie!!! Ucze sie max\'a dopiero pol roku, i to dzieki tej stronie i forum doszedlem do czegos takiego. Glownie to tez zasluga wszystkich forumowiczow, niektore posty przeczytalem po kilka razy. Dzieki wielkie, naprawde odwalacie tu kawal dobrej roboty!!! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 jestem pod wielkim wrażeniem, podziwiam twoje pracy za oświetlenie i ogólny realizm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 fajne praci i bardzo realistyczne. moze za pol roku i ja bede umiec tak operowac swiatlem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 18 Listopad 2003 Share Napisano 18 Listopad 2003 no ja tu realizmu panowie nie widze.. ot wyplute z kompa obrazki. .. sterylnosc.. to wada !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 18 Listopad 2003 Share Napisano 18 Listopad 2003 Daj trochę chaosu. Krzesełka stoją zbyt równo :)... I ta sterylność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 27 Listopad 2003 Share Napisano 27 Listopad 2003 Jeśli te wizualizacje były robione na jakieś zamówienie to z doświadczenia wiem, że w zupełności potrafią lamy doprowadzić do orgazmu. Ale jeśli robiłeś je dla siebie to faktycznie, wprowadź trochę zamieszania. Ja czasem wymyślam sobie historyjkę, która mogła się wydarzyć 20 min. przed renderem, wiesz, ktoś nie dosunął krzesła, czy coś w tym stylu. Tak czy inaczej gratuluję, bo pracki na poziomie.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 28 Listopad 2003 Autor Share Napisano 28 Listopad 2003 Dzieki za komentarze, ciesze sie ze ogolnie sie podoba, nie jest to szczyt mozliwosci ale sa to wizualki mojich projektow z IV sem. Byly robione w duzym pospiechu niestety (jak to zawsze bywa terminy!!!) Raczej juz nie bede do nich wracal poniewaz pracuje nad innymi projektami jak i w grafice oraz architektuze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gedzior Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 hej @seba@ czy moglbys zrobic wiecej zdjec tej wizualizacji na samej gorze ?! Ciagle pracuje nad tym nieszczesnym pubem, a skoro skasowal mi sie caly poprzedni projekt, teraz musze wziac sie za cos nowego. Chcialem wzorowac sie na Twoim pomysle - przestrzenny, oszklony, duzo miejsca. Cos takiego odpowiadaloby mi duzo bardziej, niz ta ciasna hybryda, ktora probowalem tworzyc. Chcialem zobaczyc szczegoly - stoliki, krzeselka i inne bajery. Dzieki z gory :) Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi