Skocz do zawartości

High Quality - błąd..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam problem, bo gdy chce włączyc High Quality w Maya 7.0.1. to mi wyskakuje taki błąd:

"Warning: High Quality Rendering mode is not supported by the graphics card. Switching to default rendering mode"

i co mam zrobic??

mam Radka 9250 i nie idzie... :/

sterowniki CATALYST zlikwidowały zawieszanie sie programu, ale High Quality nie działa... :(((

HELP ME!!!

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gość michlord
Napisano

Zgadzam się z Piotrkiem. Miałem GeForce 2 MX400 to to samo było, na GeForce7600GS już chodzi.

Napisano

A czy ktoś może mi powiedziec, czy Galaxy GeForce 7300 GT DDR3 Zalman?? obsługuje ta opcje... Słyszałem ze to dobra grafika...

Gość michlord
Napisano

Moja GeForce 7600GS DDR3 itd. wyniosła jak kupowałem powyżej 500 ale chyba już staniała.

Napisano

Dobra... Inaczej zapytam? Czy jest jakies oznaczenie przy parametrach karty graficznej które mówi że taka opcja jak High Quality Rendering jest obsługiwana...???

HELP ME!

Napisano

Zdradzę ci pewien sekret - poszukaj na forum info o SoftQuadro.

Jeśli przerobisz swojego GeForce'a na Quadro i właczysz odpowiednie opcje, będziesz miał HQR nawet na GeForce2 :)

Napisano

ATI ma linię profesjonalnych kart graficznych o nazwie FireGL, ale nie wiem jak, i czy w ogóle możliwe są przeróbki ze zwykłych zabawek.

Musiałbyś poszukać na sieci.