Phantom Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 wow...niezłe leander :D cholernie szybko robisz postępy :) Czekam teraz nie na speeda...ale na jakiś głębszy projekt...:) pozdrawiam [piwo]
Cpt.Obvious Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 no leander trza było kociaka zdzielic to by sie nie wiercił ;) Btw swietna pracka :)
Ufooox Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 No leander boskie, efekt akwarelki, super. Jedyne co mi przeszkadza to tlo. Lepsza była by dzungla albo cos :)
leander Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 Dzięki chopaki, dodajecie mi skrzydeł :D Tło zrobione pierwsze lepsze, skojarzyło mi sie z Kill Billem (nie wiem czemu) i zostawiłem. Phantom: z tym głębszym projektem to dobry pomysł. Czas rozłożyć jakąś pracę na parę dni, a nie na tzw. łapu capu.
leander Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Kumpel poprosil mnie o wieksza wersje ostatniej pracy (na tapete). Zmienilem tez tlo na chyba ciekawsze. Jesli by ktos tez chcial to wrzucilem w dwoch wersjach --> 1024x768 --> 1280x960 a wyglada tak: Pozdrawiam [soczek]
Cpt.Obvious Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Tło ciekawsze ale mogłoby troszke w tonacji inaczej isc zeby dac wieksza roznice i wyeksponowac bardziej zwierzaka :) Poza tym chyba kociak za bardzo na prawo ucieka i sie prackowy niepokuj porobił :) Poza tym juz pisałem ze mi sie podoba :)
Sharp Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 niesamowite! Piękna robota leander...chyba ja tez sobie tego kotka na pulpit wtrynie:]
wiggles Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 wiesz co jakos nie pasuje mi do tego obrazka ten lancuch- fajnie by bylo jak by go tam nie bylo bo wygladalo by to jakby to powiedziec hmm :) tak bardziej naturalnie- jakby to zostalo wyciete z zycia takie zwierzaczka :)
leander Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Sharp, Tiger: dzięki :) wiggles: masz racje, przy tym tle łańcuch nie pasuje. Zwierze w lesie na uwiezi to jakaś pomyłka, ale już nie będę nic poprawiał.
giorgione Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Leander zwierzak jest piękny i basta:D! A z tym łańcuchem to chyba zależy od własnego zdania - bo dla mnie jest ok:D A powiedz no z główki sobie tak robiłes czy miałeś jakąś referkę na wzór:D?? Pozdr Giorgione
leander Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Oczywiście z główki.. a pozniej, wyobraz sobie, znalazlem na sieci identyczne zdjecie! Chyba ktos zrobil zainspirowany moim dzielem :D A serio to niewiele robie bez referek. Za kiepsko jeszcze wyczuwam anatomie. referka: a tu zlozylem klientowi nieco żartobliwą propozycje kupna kota. Ale mysle, ze sie nie skusi :)
giorgione Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 heheheheheheheh Bardzo fajne:D Ciekawe, czy kupi?? Pozdr Giorgione
wiggles Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 hehehhee fajny pomysl :D no ciekawe czy kupi ciekawe :D!
dr Ug Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 A moglby mi ktos wytlumaczyc dowcip, bo nie jarze?
Cpt.Obvious Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Chyba chodzi o tzw. współczynnik janosika ale moge sie myslic :)
wiggles Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 jakiego znowu janosika ???? :D teraz ja jestem nie w temacie :D
leander Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Głównie chodzi o to, że \"post-it\" są raczej dobrem ekskluzywnym, 4-ro krotnie droższym od karteczek konkurencji (czy są 4-krotnie lepsze - nie wiem), więc grupa docelowa ma też nieco większe mniemanie o sobie. Pomysł wydaje mi się niezły, tylko musiałbym zmienić napis na nieco jaśniejszy, np \"Kochanie, nakarm kota!\", czego nie zrobie bo klient póki co nie chce tego typu kreacji, więc ograniczę się do standardów panujących na witrynie. Ale kotek miał swoje 5 minut :D A tu jeszcze uśmiechnieta :) wersja wektorowa z wczoraj :
dr Ug Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Pomijajac sam projekt wizualny, ktory jest tragiczny - pomysl nie mogl byc chyba bardziej chybiony.
giorgione Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Bo Drug to już taki jest:P:D Pozdr Giorgione
sly Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 zasada pierwsza - nigdy nie mów że wektor lepszy... zasada druga - nigdy nie mów że wektor lepszy... (rzeczywiście - wektor lepszy)
leander Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 Ten wektor to na szybko zrobiłem próbnie i uznałem że gorszy (wedle pierwszej i drugiej zasady:) )
biglebowsky Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 zasada ostatnia: nie ma zadnych zasad:)
mrc Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 zasada w zasadzie ostatnia zasady sa po to zeby je lamac a mowiliscie zeby nie mowic ze wektor jest lepszy.. ;)
SCORPI Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Napisano 18 Grudzień 2003 diobra ja bede kontunuował syfy z zeszyta ;P
leander Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Widzę, ze \"podstawa blaszki liścia\" nie sprostała konkurencji z Pandą :)
Cpt.Obvious Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 posprzątałem tu troche.SCORPI fajne szkice, szkicuj wiecej :) Pandy maja fajny wyraz, nom ładnie Ci to wychodzi :)
SCORPI Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Napisano 18 Grudzień 2003 nie sporostała :) tiger dzięki nie chciało mi sie za bardzo ;P jutro dożuce jescze wiecej :) mam tego kupe co chwile jakieś robie misie ;P
Rekomendowane odpowiedzi