Napisano 17 Grudzień 200618 l Jest to moje auto które chce skonczyć.Nawet jak miałbym iść po trupach i modelować(Poprzednie robiłem ale nieskonczyłem) Narazie zrobiłem tyle: Narazie daje siatke bo model z ms wygląda niezbyt bo niewychamferowałem krawędzi. Mam pierwszy problem. Niewiem czy mam dac polygon w miejscu świateł czy zrobić dziure i póżniej osobno zrobić światła. Wiem ze siatka z tyłu jest zła.Poprawie to nastepnym razem.
Napisano 17 Grudzień 200618 l proponowal bym zrobi światla osobno, chyba że pojdziesz na łatwizne z texturka... powodzenia... korzystasz z blueprint???
Napisano 17 Grudzień 200618 l Narazie mało. Mam nadzieje, że zgęścisz siatkę tu i ówdzie ;) Światła osobno. Powodzenia.
Napisano 17 Grudzień 200618 l hmm narazie to bym proponował obejrzeć siatki dobrych modeli i zacząć od nowa, bo to wygląda tragicznie...
Napisano 18 Grudzień 200618 l Autor Dobra coś zrobiłem: mam problem,niewiem gdzie dać chamfery aby światło sie niezmeshowało i pasowało do szybki swiateł. render: Ps jutro wieczorem dam update
Napisano 18 Grudzień 200618 l jescze raz pisze: rób od nowa, ta siatka jest taka chaotyczna i koślawa nic dobrego z tego nie będzie
Napisano 18 Grudzień 200618 l siatka troche nieprzemyslana te trójkąty są tam niepotrzebne, można to inaczej rozwiązać.