ferni Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Witam! Przedstawiam wam główke która robiłem ok. 2 tygodni w wolnym czasie (niestety 2 tygodnie - brak czasu) juz dosyc dawno nie robilem w glinie i nalezałoby sobie przypomniec plastycznosc tego materiału. Głowa jest w 100% stworzona z wyobrazni. Wykonana w szarej glinie. Raczej nie bede robił odlewu bo mi sie nie chce kombinowas z cieciami negatywu. Zapraszam do oceny. P.S. Goraco polecam prace w glinie wszystkim którzy jeszcze tego nie robili. Narka i do nastepnego.
chveti Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Brakuje tutaj gładkości , całość jest strasznie 'popalcowana'. Sama rzeźba pewnie na żywo wygląda wporządku. Pozdrawiam.
kubi Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Zakręcona moze i jest, ale nie przemawia do mnie :/
Touch Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Na miniaturce wygląda świetnie, gdybyś dopracował to od strony prezentacji uzyskałbyś na pewno o wiele lepszy efekt, no i oceny;) Pozdr;)
Death Metal Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Brakuje tutaj gładkości , całość jest strasznie 'popalcowana'. no właśnie, tak jakby brakuje wykończenia.
JmTm00 Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 nie wszędzie ale...zmocz paluszki i do roboty ;)
Rekomendowane odpowiedzi