Owen Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Witam Powiem krótko zgrzeszył bym nie robiąc jakieś postaci z Diablo II ;), wiec bede robił Andariel i mam nadzieje że tym razem dociągne do konca, pozdro.
nielot007 Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 WitaM!! pwodzenia !! uwielbiam diablo II :D pozdro i powodzenia
Matys Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 tez myslalem o diablo i warriorze :D ale tym z 1. fajny koncept powodzonka :-)
Gość Bad Moon Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 O Andariel! Że też o Diablo nie pomyślałem :] Koncept świetny, ale pamiętaj że to tylko koncept, w grze miala chyba gole cyce i mam nadzieję że tak zostanie.
trumna Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 heh niezla postac, przy diablo mozna bylo spedzic wiele mile spedzonych godzin swoja droga jesli uda ci sie dociagnac tym razem model do konca moze dostaniesz jakiegos dżoba w Blizzardz'ie...? :D :D :D :D akurat bedzie jak znalazl do diablo III o ktorym chodza pogloski powodzenia!!
KLICEK Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 yyy blizz nie bierze ludzi z krajow 3ciego swiata :) co swietnie pokazal ich konkurs hehe andy jest fajna ;D taka upiorna pieknosc (przynajmniej na tym cnc) ;) powodzenia
kurt_hectic Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 co ty gadasz ;P osobiscie znam czlowieka(polaka), ktory pracowal nad war3 i d2 .
Gość obo Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Konkretną postać wybrałeś. Powodzenia i siły na dokończenie ;)
kap00ch Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 chcemy gole cyce ;p (pamietam ze jak moja psychika sie jeszcze rzowijaja to d2 (no raczej d1 ale klimat ten sam prawie) znaczaco wplynelo na jej skrzywienie ;p...mile wspomnienia wrocily...)
Owen Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 nielot007 - ta ja tez jestem wielkim fanem tej gry:D Matys - dzieki Bad Moon - no ale to ma byc w koncu nowe wcielenie postaci wiec moge ją troche zmienic trumna - thx, taaa....... blizzard odrazu :P KLICEK - dzieki, teraz to my my juz w 4 jestesmy..... RP hehehe kurt_hectic - to niezly farciarz z niego:) obo - dzieki kap00ch - nad tymi cyckami to sie jeszcze zastanowie ;)
Owen Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Napisano 26 Grudzień 2006 Andy face, nie wiem czy nie przesadzam z siatka, glowa ma ok. 1,5k trisow
ledyr Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 kurcze jakos nie kobieco wygląda :D zrób z niej babke z charakterem tak jak w d2 a co do trisów to racja mozna by ukrucic np. w uchu :)
JmTm00 Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 ledyr ma racje, mozesz mieć ciasno z limitem tym bardziej ze andariel ma troche "ciałka" ;) moim zdaniem spokojnie mozesz zredukawać ucho, okolice brwi i moze jeszcze usta. pzdr
Matys Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 nie do konca zgodze sie z chlopakami jak narazie to jest ok (jesli chodzi o limit trisow :D) poprawil bym kilka szczegolow bo za bardzo wygalda mi to na twarz ludzka a za malo demoniczna poszalej troszke powiginaj tu i tam :-)
Kuba Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 Główka fajna, lecz moim zdaniem nos, usta i broda za bardzo chłopskie :)
Owen Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Napisano 27 Grudzień 2006 dzieki za rady, popracuje jeszcze nad twarza zeby bardziej kobieca i demoniczna byla, a z okrajaniem siatki jeszcze poczekam i zobacze jak razem z cialem wyjdzie.
Owen Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Napisano 30 Grudzień 2006 troche cialka, glowy jeszcze nie poprawialem
arcade Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 Fajne majtasy :D nie no bardzo ładnie Ci idzie :) Czemu nie zrobisz takich nóg i rąk jak na koncepcie?
Eric_Draven Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 Proporcjom i prawidłowej anatomi głośno i stanowczo mówimy NIE! :D Nogi daleko odeszły od konceptu. teraz są troche ... dziwne. Zrób je tak jak na koncepcie czyli zwierzęce, Z dodatkowym "zagięciem" ;)
JmTm00 Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 nom, proporcje to ona ma ale nie bestii tylko jakiejś takiej dmuchanej lali (...chyba)
Gość obo Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 Dla mnie spoko. Tylko nogi zrób jak na koncepcie.
Kuba Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 Fajne stringi, twarz nadal męska. Jednak myślę że teksturą będziesz w stanie dużo załatwić.
Owen Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Napisano 9 Styczeń 2007 ziomuś, Eric_Draven, JmTm00, obo - dzieki, racja nogi i ręce musze zrobić bardziej umięśnione i zwierzęce, chaba za bradzo wzorowalem sie tym: Kuba_ - dzieki :), twarzy jeszcze nie poprawiałem, tez licze na to, ze tekstura pomoze ;)
Rekomendowane odpowiedzi