Skocz do zawartości

Minibitwa 10: Andariel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Powiem krótko zgrzeszył bym nie robiąc jakieś postaci z Diablo II ;), wiec bede robił Andariel i mam nadzieje że tym razem dociągne do konca, pozdro.

andariel1024xrq5.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Bad Moon
Napisano

O Andariel! Że też o Diablo nie pomyślałem :]

Koncept świetny, ale pamiętaj że to tylko koncept, w grze miala chyba gole cyce i mam nadzieję że tak zostanie.

Napisano

heh niezla postac, przy diablo mozna bylo spedzic wiele mile spedzonych godzin

swoja droga jesli uda ci sie dociagnac tym razem model do konca moze dostaniesz jakiegos dżoba w Blizzardz'ie...? :D :D :D :D

akurat bedzie jak znalazl do diablo III o ktorym chodza pogloski

powodzenia!!

Napisano

yyy blizz nie bierze ludzi z krajow 3ciego swiata :) co swietnie pokazal ich konkurs hehe

andy jest fajna ;D taka upiorna pieknosc (przynajmniej na tym cnc) ;) powodzenia

Napisano

Konkretną postać wybrałeś. Powodzenia i siły na dokończenie ;)

Napisano

chcemy gole cyce ;p (pamietam ze jak moja psychika sie jeszcze rzowijaja to d2 (no raczej d1 ale klimat ten sam prawie) znaczaco wplynelo na jej skrzywienie ;p...mile wspomnienia wrocily...)

Napisano

nielot007 - ta ja tez jestem wielkim fanem tej gry:D

Matys - dzieki

Bad Moon - no ale to ma byc w koncu nowe wcielenie postaci wiec moge ją troche zmienic

trumna - thx, taaa....... blizzard odrazu :P

KLICEK - dzieki, teraz to my my juz w 4 jestesmy..... RP hehehe

kurt_hectic - to niezly farciarz z niego:)

obo - dzieki

kap00ch - nad tymi cyckami to sie jeszcze zastanowie ;)

Napisano

ledyr ma racje, mozesz mieć ciasno z limitem tym bardziej ze andariel ma troche "ciałka" ;) moim zdaniem spokojnie mozesz zredukawać ucho, okolice brwi i moze jeszcze usta. pzdr

Napisano

nie do konca zgodze sie z chlopakami jak narazie to jest ok (jesli chodzi o limit trisow :D) poprawil bym kilka szczegolow bo za bardzo wygalda mi to na twarz ludzka a za malo demoniczna poszalej troszke powiginaj tu i tam :-)

Napisano

dzieki za rady, popracuje jeszcze nad twarza zeby bardziej kobieca i demoniczna byla, a z okrajaniem siatki jeszcze poczekam i zobacze jak razem z cialem wyjdzie.

Napisano

Proporcjom i prawidłowej anatomi głośno i stanowczo mówimy NIE! :D

Nogi daleko odeszły od konceptu. teraz są troche ... dziwne. Zrób je tak jak na koncepcie czyli zwierzęce, Z dodatkowym "zagięciem" ;)

Napisano

Dla mnie spoko. Tylko nogi zrób jak na koncepcie.

Napisano

ziomuś, Eric_Draven, JmTm00, obo - dzieki, racja nogi i ręce musze zrobić bardziej umięśnione i zwierzęce, chaba za bradzo wzorowalem sie tym:

andariel2ad7.gif

Kuba_ - dzieki :), twarzy jeszcze nie poprawiałem, tez licze na to, ze tekstura pomoze ;)