Napisano 20 Grudzień 200618 l Witam Powiem krótko zgrzeszył bym nie robiąc jakieś postaci z Diablo II ;), wiec bede robił Andariel i mam nadzieje że tym razem dociągne do konca, pozdro.
Napisano 20 Grudzień 200618 l tez myslalem o diablo i warriorze :D ale tym z 1. fajny koncept powodzonka :-)
Napisano 20 Grudzień 200618 l O Andariel! Że też o Diablo nie pomyślałem :] Koncept świetny, ale pamiętaj że to tylko koncept, w grze miala chyba gole cyce i mam nadzieję że tak zostanie.
Napisano 20 Grudzień 200618 l heh niezla postac, przy diablo mozna bylo spedzic wiele mile spedzonych godzin swoja droga jesli uda ci sie dociagnac tym razem model do konca moze dostaniesz jakiegos dżoba w Blizzardz'ie...? :D :D :D :D akurat bedzie jak znalazl do diablo III o ktorym chodza pogloski powodzenia!!
Napisano 20 Grudzień 200618 l yyy blizz nie bierze ludzi z krajow 3ciego swiata :) co swietnie pokazal ich konkurs hehe andy jest fajna ;D taka upiorna pieknosc (przynajmniej na tym cnc) ;) powodzenia
Napisano 20 Grudzień 200618 l co ty gadasz ;P osobiscie znam czlowieka(polaka), ktory pracowal nad war3 i d2 .
Napisano 20 Grudzień 200618 l chcemy gole cyce ;p (pamietam ze jak moja psychika sie jeszcze rzowijaja to d2 (no raczej d1 ale klimat ten sam prawie) znaczaco wplynelo na jej skrzywienie ;p...mile wspomnienia wrocily...)
Napisano 20 Grudzień 200618 l Autor nielot007 - ta ja tez jestem wielkim fanem tej gry:D Matys - dzieki Bad Moon - no ale to ma byc w koncu nowe wcielenie postaci wiec moge ją troche zmienic trumna - thx, taaa....... blizzard odrazu :P KLICEK - dzieki, teraz to my my juz w 4 jestesmy..... RP hehehe kurt_hectic - to niezly farciarz z niego:) obo - dzieki kap00ch - nad tymi cyckami to sie jeszcze zastanowie ;)
Napisano 26 Grudzień 200618 l Autor Andy face, nie wiem czy nie przesadzam z siatka, glowa ma ok. 1,5k trisow
Napisano 26 Grudzień 200618 l kurcze jakos nie kobieco wygląda :D zrób z niej babke z charakterem tak jak w d2 a co do trisów to racja mozna by ukrucic np. w uchu :)
Napisano 26 Grudzień 200618 l ledyr ma racje, mozesz mieć ciasno z limitem tym bardziej ze andariel ma troche "ciałka" ;) moim zdaniem spokojnie mozesz zredukawać ucho, okolice brwi i moze jeszcze usta. pzdr
Napisano 26 Grudzień 200618 l nie do konca zgodze sie z chlopakami jak narazie to jest ok (jesli chodzi o limit trisow :D) poprawil bym kilka szczegolow bo za bardzo wygalda mi to na twarz ludzka a za malo demoniczna poszalej troszke powiginaj tu i tam :-)
Napisano 26 Grudzień 200618 l Główka fajna, lecz moim zdaniem nos, usta i broda za bardzo chłopskie :)
Napisano 27 Grudzień 200618 l Autor dzieki za rady, popracuje jeszcze nad twarza zeby bardziej kobieca i demoniczna byla, a z okrajaniem siatki jeszcze poczekam i zobacze jak razem z cialem wyjdzie.
Napisano 9 Styczeń 200718 l Fajne majtasy :D nie no bardzo ładnie Ci idzie :) Czemu nie zrobisz takich nóg i rąk jak na koncepcie?
Napisano 9 Styczeń 200718 l Proporcjom i prawidłowej anatomi głośno i stanowczo mówimy NIE! :D Nogi daleko odeszły od konceptu. teraz są troche ... dziwne. Zrób je tak jak na koncepcie czyli zwierzęce, Z dodatkowym "zagięciem" ;)
Napisano 9 Styczeń 200718 l nom, proporcje to ona ma ale nie bestii tylko jakiejś takiej dmuchanej lali (...chyba)
Napisano 9 Styczeń 200718 l Fajne stringi, twarz nadal męska. Jednak myślę że teksturą będziesz w stanie dużo załatwić.
Napisano 9 Styczeń 200718 l Autor ziomuś, Eric_Draven, JmTm00, obo - dzieki, racja nogi i ręce musze zrobić bardziej umięśnione i zwierzęce, chaba za bradzo wzorowalem sie tym: Kuba_ - dzieki :), twarzy jeszcze nie poprawiałem, tez licze na to, ze tekstura pomoze ;)