Gość Marioza Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 dobrze Ci idze, normalek o wiele ciekawszy od poprzedniego, z tymi miesniami na plerach to faktycznie tak dziwnie trochę, trza by jeszcze trochę je pomęczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trumna Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 wlasnie jedyne co mi nie pasuje to glowa, wszystko inne jest super, swietnie wyglada z tymi normalkami:) moze porob mu jeszcze jakies rany ciete na ciele czy cus;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2007 Dzięki za komentarze :) taki mini update zrobiłem - mam nadzieję że zdążę z całością :/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Bardzo fajnie wyszła Ci skóra. Te "maziaje" na łuku żebrowym są celowe? Trzymam kciuki i mam nadzieję, że się uwiniesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Hmm, Na ciele masz dużo poly + normalke A na Spodniach masz mało poly i bez normalki. Dziwne. Kolor włosów jak 1000 starszych pań na ulicy:) [Wogule wydaje się jakby czaszka podchodziła do góry do włosów(może złudzenie albo wina tekstury, albo w UV pominełeś jedeno pasmo poligonów )] A ogólnie co tu dużo mówić model super, obyś się zdążył z tymi teksturami. GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 no brawo ziomuś, dobrze ci to idzie, podoba mi sie :D nie zapomnij tylko dokończyc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Oo swietne, ziomus !! pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2007 Ok, nie zdąże, nie ma co się oszukiwać :D chciałem odwalić na szybko text, ale zaczoł wychodzić na maxa crap... Ponieważ szkoda mi pracy włożonej w model żeby teraz teksturę zwalić muszę odpuścić - nie czekajcie na mnie :) Gratuluję tym co ukończyli i przepraszam tych który mi kibicowali Jak tylko skończę ten model wrzucę go do głównego działu GA. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 extra to wyglada!!! i nie pierdziel ze nie zdazysz, takie wymowki to nie na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi