Napisano 14 Październik 200321 l Na wstepie chcialbym oficialnie zmienic sobie nick z Lider3D na Saico3D pod ktorym juz chce zostac:) Zamieszczam model ktory jest w fazie modelowania, zanim przystapie do teksturowania i na tym etapie jeszcze duzo mozna zmienic i wlasnie tu prozba do was o podpowiedz co zmienic aby bylo lepiej. Bez urazy jak nie odrazu odpisze ale mam klopoty z modemem:( Pozdrawiam
Napisano 14 Październik 200321 l fajnie wyglada, taki przekombinowany... jednak mam takie wrazenie ze za duzo tutaj tego wszystkiego, i postac jest taka troche bez \"charakteru\" Wiesz, pewnie sie czepiam bo b. fajnie to wyglada, ale jakos tak normalnie. :P. I ta laseczka do wymiany, nie widzialem jej gdyby co :D.
Napisano 16 Październik 200321 l Nie wiem jakbym sie czul gdybym mial kregoslup zamiast ku***a [lol2] A tak na serio bardzo pozytywnie. Ja bym sie juz zastanawial powoli nad teksturami.
Napisano 16 Październik 200321 l Fajne:D Tylko nogi wydają się troche kanciete-kwadratowe (\"łydka\")
Napisano 16 Październik 200321 l a co to za konwencja? bardziej sf czy bardziej fantasy? [tak tylko z ciekawosci pytam]
Napisano 16 Październik 200321 l jak tak sie mu przygladam to strasznie skomplikowana rasa z niego :D
Napisano 17 Październik 200321 l A mnie sie barzdo podoba - tylko mam zażalenie do nóżek :( - jakoś dziwnie pokraczne - reszta spox :D Pozdr Giorgione
Napisano 17 Październik 200321 l Bardzo ciekawy model. Ja jedynie dodal bym stylu glowy (tam gdzie taka dziora jest :]) cos pokroju mozgu :] jak by byl poczesci na widoczny to by fajnie wygladalo. pozatym teraz nie zbyt wiadomo czy to cos ma mozg, bo niezbyt by sie umial pomiescic ;) z niecierpliwoscia czekam na wszelkie kolorowania/texturwanie. Pozdrawiam [piwo]
Napisano 20 Październik 200321 l Autor Dzieki wszystkim za posty:) Aragon-referencje własne Chekadeng-myśle że bardziej SF Racja nogi pokraczne dorobie mu wierzchowca;) Co do tekstur to nie bardzo jeszcze wiem w jakich warunkach ma mieszkać. Postaram sie czesciej cos zamieszczać, choc mam teraz bardzo utrudniony dostep do netu:( POZDRAWIAM