Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Na wstepie chcialbym oficialnie zmienic sobie nick z Lider3D na Saico3D pod ktorym juz chce zostac:)

Zamieszczam model ktory jest w fazie modelowania, zanim przystapie do teksturowania i na tym etapie jeszcze duzo mozna zmienic i wlasnie tu prozba do was o podpowiedz co zmienic aby bylo lepiej. Bez urazy jak nie odrazu odpisze ale mam klopoty z modemem:(

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajnie wyglada, taki przekombinowany...

jednak mam takie wrazenie ze za duzo tutaj tego wszystkiego, i postac jest taka troche bez \"charakteru\"

Wiesz, pewnie sie czepiam bo b. fajnie to wyglada, ale jakos tak normalnie. :P. I ta laseczka do wymiany, nie widzialem jej gdyby co :D.

Napisano

Nie wiem jakbym sie czul gdybym mial kregoslup zamiast ku***a [lol2] A tak na serio bardzo pozytywnie. Ja bym sie juz zastanawial powoli nad teksturami.

Napisano

Fajne:D Tylko nogi wydają się troche kanciete-kwadratowe (\"łydka\")

Napisano

a co to za konwencja? bardziej sf czy bardziej fantasy?

[tak tylko z ciekawosci pytam]

Napisano

jak tak sie mu przygladam to strasznie skomplikowana rasa z niego :D

Napisano

A mnie sie barzdo podoba - tylko mam zażalenie do nóżek :( - jakoś dziwnie pokraczne - reszta spox :D

Pozdr

Giorgione

Napisano

Bardzo ciekawy model. Ja jedynie dodal bym stylu glowy (tam gdzie taka dziora jest :]) cos pokroju mozgu :] jak by byl poczesci na widoczny to by fajnie wygladalo. pozatym teraz nie zbyt wiadomo czy to cos ma mozg, bo niezbyt by sie umial pomiescic ;)

z niecierpliwoscia czekam na wszelkie kolorowania/texturwanie.

Pozdrawiam [piwo]

Napisano
  • Autor

Dzieki wszystkim za posty:)

Aragon-referencje własne

Chekadeng-myśle że bardziej SF

Racja nogi pokraczne dorobie mu wierzchowca;)

Co do tekstur to nie bardzo jeszcze wiem w jakich warunkach ma mieszkać.

Postaram sie czesciej cos zamieszczać, choc mam teraz bardzo utrudniony dostep do netu:(

POZDRAWIAM