Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam :)

to moj debiut w minibitwie :) ale nie moglem sie oprzec :)

tym razem klasyka nad klasyki ... jeszcze z czasow c64:)

osobiscie byla to chyba pierwsza gra w jaka gralem i mam do niej ogromny sentyment :)

pierwsze joysticki lamalem wlasnie na gianie sisters :)

ale pewnie zaczne dopiero po swietach ... pozdrawiam :)

simp

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Suuuper! Giana i Indiana Jones to były moje dwie pierwsze gry na C64. Ciekaw jestem jak z tych kilku pixeli zrobisz postać 3d ;)

Napisano

ooo pamietam ta gre :), jedna z moich ulubionych za czasow C64, powodzenia

Napisano
  • Autor

hehe dzieki :)

widze ze nie tylko ja mam takie podejscie do tej superbohaterki :)

tez uwazam ze to chyba najlepsza gra wszechczasow :)

a przynajmniej dla mnie zadna nie miala takiej grywalnosci ... mimo ze save'ow nie bylo :)

hehe tez sie zastanawialem jak ja zrobic z tych paru pixeli :) ale mam juz wizje ... :)

w momencie jak przeczytalem 3 propozycje tematu w ankiecie to byla pierwsza mysl :D

pozdrawiam :)

simp

Napisano

Z tego co pamiętam w GS nie grałem, bo poziomy i zasady wydawały mi się identyczne z Super Mario Bros, które namiętnie katowałem. Ale kasetę z gierką oczywiście miałem :p

Napisano
  • Autor

witam

troche malo czasu ostatnio mam ale zrobilem sobie przerwe i w niedziele cos wyrzezbilem:)

jeszcze troszke trzeba dopiescic ale mniej wiecej taka mam wizje Giany :)

czyli mloda laska oczywiscie jak wskazuja pixele :) biale buty niebieska spodniczka no i czerwona bluzka :)

na razie tylko siatka i kostki :) mapowanie i teksturki nastepnym razem :)

ale mam nadzieje ze bitwa zostanie przedluzona:)

all.jpg

all2.jpg

pozdrawiam

Napisano

uu jak dla mnie tak daleko odbiegłeś od tematu ze cho cho...model oka ale klimatu ni ma :/

Napisano

tez troche inaczej ją sobie wyobrażalem, ona powinna byc bardziej dzika, roztrzepana, i młodsza przede wszystkim, taka zbuntowana nastolatka ;) , ja bym poszedl w tym kierunku -> Giana, ale model ładny

Napisano
  • Autor

spoko to na razie jest pierwszy model, myslalem zeby go jakos ucharakteryzowac np wlosy zmienic na jakiegos irokeza cz cos takeigo ///

wlasnie nie wiedzialem za bardzo jak go zrobic czy bardziej realistycznie czy tak jakos ja przestylizowac...

hmmm.. jeszcze pomysle najwyzje ja przerobie jeszcze :)

ale dzieki za opinie :)

Napisano

Przecierz ona ma bluzke z lajkra ^_^

A tak serio to moze z tego wyjsc cos 'ala Tomb Raider :)

Napisano
  • Autor

hehe no bluzka jest taka bo ona ma byc obcisla, przylegla:) w koncu to bohaterka gry :) musi miec dobrze widoczny ksztalt piersi:)

hehe :) twarz jeszcze pewnie troche podrobie ale to jak naloze teksturke.. bo wtedy bede lepiej widzial :)

a i postanowilem ze bede jednak trzymal sie tej "larowej" koncepcji :) bo wlasnie taka wolalbym grac a nie jakims hipkiem mangowym :) poza tym ta druga opcja wymagla by zrobienia siatki i kosci od poczatku a jak jzu zaczalem to mi sie nei chce :)

pozdrawiam

Napisano
hehe no bluzka jest taka bo ona ma byc obcisla, przylegla:) w koncu to bohaterka gry :) musi miec dobrze widoczny ksztalt piersi:)

Piersi sa ok, ale bluzka jest przybita gwoździkami do mostka ;)

twarz jeszcze pewnie troche podrobie ale to jak naloze teksturke.. bo wtedy bede lepiej widzial :)

Tylko nie nakładaj jej textury buźki ministra edukacji, bo z widoku 3/4 trochę podobna jest. Ma po prostu zbyt pociągłą twarz.

a i postanowilem ze bede jednak trzymal sie tej "larowej" koncepcji :) bo wlasnie taka wolalbym grac a nie jakims hipkiem mangowym :) poza tym ta druga opcja wymagla by zrobienia siatki i kosci od poczatku a jak jzu zaczalem to mi sie nei chce :)

pozdrawiam

No to czekamy na update :)

PS.Niby co Ty masz do mangi?