Napisano 21 Grudzień 200618 l witam :) to moj debiut w minibitwie :) ale nie moglem sie oprzec :) tym razem klasyka nad klasyki ... jeszcze z czasow c64:) osobiscie byla to chyba pierwsza gra w jaka gralem i mam do niej ogromny sentyment :) pierwsze joysticki lamalem wlasnie na gianie sisters :) ale pewnie zaczne dopiero po swietach ... pozdrawiam :) simp
Napisano 21 Grudzień 200618 l Suuuper! Giana i Indiana Jones to były moje dwie pierwsze gry na C64. Ciekaw jestem jak z tych kilku pixeli zrobisz postać 3d ;)
Napisano 21 Grudzień 200618 l ooo pamietam ta gre :), jedna z moich ulubionych za czasow C64, powodzenia
Napisano 21 Grudzień 200618 l jaaaaaaaa moja najukochansza gra :D ile to sie nameczylem zeby przejsc 12 plansze :D ze smokiem hehehehehe a pozniej juz z gorki poszlo :) najlepsze gra przygodowa wszechczasow :D super ze robisz gianke :*
Napisano 21 Grudzień 200618 l Autor hehe dzieki :) widze ze nie tylko ja mam takie podejscie do tej superbohaterki :) tez uwazam ze to chyba najlepsza gra wszechczasow :) a przynajmniej dla mnie zadna nie miala takiej grywalnosci ... mimo ze save'ow nie bylo :) hehe tez sie zastanawialem jak ja zrobic z tych paru pixeli :) ale mam juz wizje ... :) w momencie jak przeczytalem 3 propozycje tematu w ankiecie to byla pierwsza mysl :D pozdrawiam :) simp
Napisano 21 Grudzień 200618 l Z tego co pamiętam w GS nie grałem, bo poziomy i zasady wydawały mi się identyczne z Super Mario Bros, które namiętnie katowałem. Ale kasetę z gierką oczywiście miałem :p
Napisano 7 Styczeń 200718 l Autor witam troche malo czasu ostatnio mam ale zrobilem sobie przerwe i w niedziele cos wyrzezbilem:) jeszcze troszke trzeba dopiescic ale mniej wiecej taka mam wizje Giany :) czyli mloda laska oczywiscie jak wskazuja pixele :) biale buty niebieska spodniczka no i czerwona bluzka :) na razie tylko siatka i kostki :) mapowanie i teksturki nastepnym razem :) ale mam nadzieje ze bitwa zostanie przedluzona:) pozdrawiam
Napisano 7 Styczeń 200718 l uu jak dla mnie tak daleko odbiegłeś od tematu ze cho cho...model oka ale klimatu ni ma :/
Napisano 7 Styczeń 200718 l tez troche inaczej ją sobie wyobrażalem, ona powinna byc bardziej dzika, roztrzepana, i młodsza przede wszystkim, taka zbuntowana nastolatka ;) , ja bym poszedl w tym kierunku -> Giana, ale model ładny
Napisano 7 Styczeń 200718 l no owen ma racje, chociaz ja pewnie szedlbym w kartonowy styl :), chlopaki do kiedy ta bitwa w koncu do 20 tego ? :]
Napisano 7 Styczeń 200718 l Autor spoko to na razie jest pierwszy model, myslalem zeby go jakos ucharakteryzowac np wlosy zmienic na jakiegos irokeza cz cos takeigo /// wlasnie nie wiedzialem za bardzo jak go zrobic czy bardziej realistycznie czy tak jakos ja przestylizowac... hmmm.. jeszcze pomysle najwyzje ja przerobie jeszcze :) ale dzieki za opinie :)
Napisano 7 Styczeń 200718 l no no to juz ri dezajn, ale mi sie podoba pogral bym sobie taka dzianka :)
Napisano 7 Styczeń 200718 l ogolnie to niezle ale bez ale nie przejdzie wiec ale: pliiiss popraw jej twarz bo jest brzydka :/ :d czemu ona ma taki wklesly material na piersiach?: http://www.takeoutundies.ca/images/products/bulkleyRiverTopW_md.jpg pozdro
Napisano 7 Styczeń 200718 l Przecierz ona ma bluzke z lajkra ^_^ A tak serio to moze z tego wyjsc cos 'ala Tomb Raider :)
Napisano 8 Styczeń 200718 l Autor hehe no bluzka jest taka bo ona ma byc obcisla, przylegla:) w koncu to bohaterka gry :) musi miec dobrze widoczny ksztalt piersi:) hehe :) twarz jeszcze pewnie troche podrobie ale to jak naloze teksturke.. bo wtedy bede lepiej widzial :) a i postanowilem ze bede jednak trzymal sie tej "larowej" koncepcji :) bo wlasnie taka wolalbym grac a nie jakims hipkiem mangowym :) poza tym ta druga opcja wymagla by zrobienia siatki i kosci od poczatku a jak jzu zaczalem to mi sie nei chce :) pozdrawiam
Napisano 8 Styczeń 200718 l hehe no bluzka jest taka bo ona ma byc obcisla, przylegla:) w koncu to bohaterka gry :) musi miec dobrze widoczny ksztalt piersi:) Piersi sa ok, ale bluzka jest przybita gwoździkami do mostka ;) twarz jeszcze pewnie troche podrobie ale to jak naloze teksturke.. bo wtedy bede lepiej widzial :) Tylko nie nakładaj jej textury buźki ministra edukacji, bo z widoku 3/4 trochę podobna jest. Ma po prostu zbyt pociągłą twarz. a i postanowilem ze bede jednak trzymal sie tej "larowej" koncepcji :) bo wlasnie taka wolalbym grac a nie jakims hipkiem mangowym :) poza tym ta druga opcja wymagla by zrobienia siatki i kosci od poczatku a jak jzu zaczalem to mi sie nei chce :) pozdrawiam No to czekamy na update :) PS.Niby co Ty masz do mangi?