Orangegraphics Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Prezent dla dziewczyny. Plakat walnięty na 80cm * 60 cm. rzeczywista rozdzielczość kosmiczna :) W sumie speed... 4 wieczory... oczywiście jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę...
!Ewert Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 nie podoba mi sie;) ale mam nadzieje że twoja dziewczyna sie ucieszy...
AGmakonts Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Tomuś - nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze kazdy Twoj post jest na siłe i pozbawiony konstruktywności w 100% ale mam nadzieje ze innym to nie przeszkadza...;] co do pracki skoro to cartoon to kolory mogłyby być żywsze no i światło troche za twarde
Ania Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 kolory trochę smutne, ale biedronka jest fajna, a dziewczyna się ucieszy na pewno bo to słodki pomysł
streaker Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 pozytywnym akcentem jest główna postać - przyjemny charakterek co do reszty, to szara jednolite tło nie jest dobrym pomysłem, widać że chciałeś urozmaicić liśćmi, ale nie wyszło... (a może tak zielone tło + te liście przerenderować w maxie, z ładnym bumpem i jakimś światłem pod kątem, żeby było delikatnie wycieniowane) do tego jeszcze tan napis, który wygląda jak wordart (jeślibyś się zdecydował zmienić tło na zielone, to fajnie kontrastowałby czerwony napis, oczywiście z czarnym obrysem) taka moja wizja, może coś z tego skorzystasz :)
Orangegraphics Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 Oj tam, ja nie lubie pstrokatości;) jak to ma wisieć na ścianie to caaaałe zielone raczej odpada;) A te wasze ubarwianie na siłe ma znaczenie więc dlatego są;) będzie dobrze, to taki na szybko, tylko dla niej;) Wesołych świąt;]
satanicus1991 Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 Fajowe :D Aż się uśmiech pojawia na twarzy xD
tpiatek Napisano 27 Grudzień 2006 Napisano 27 Grudzień 2006 no no mi też sie pojawił :) heh .. Ogólnie całkiem przystępne nie najgorsze hihi przyszarawo troszke ale co tam. Fajnie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi