Badyl Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 wydaje mi sie ze ogolny efekt psuje kolor tych malych koleczek. nie pasuja tez zardzewiale felgi do blyszczacego i czystego materialu na ramie.. zycze wytrwawlosci :)
soshka.cg Napisano 14 Luty 2004 Autor Napisano 14 Luty 2004 Kółeczka chyba jush tak zostawię bo prawdę powiedziawszy mam z leksza dość tego rowerka - kedyś jak mnie olśni to może poprawię - narazie chyba finalna wersja: :)
Nimrod Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 Nie czytałem wątku od początku (wiem straszny leń ze mnie), ale trochę dziwi taki rowerek sam pośród polnych traw... Nie planujesz jakiegoś rowerzysty??
soshka.cg Napisano 16 Luty 2004 Autor Napisano 16 Luty 2004 Trawka jest zrobiona przy pomocy maxowego scatera a potem w PS - ie. :) Rowerzysta będzie kiedyś ;) Teraz jeszcze poprawiam tą ziemię a i trawkę trzeba by troszkę zróżnicować tudzież jakiegoś kwiatka rzucić. Pozdrawiam
soshka.cg Napisano 27 Luty 2004 Autor Napisano 27 Luty 2004 Ostatnio cierpię na brak czasu ale co nieco sobie podłubałem w maxie.A tutaj tego efekt:
SansSerif Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 chyba zbedny jest ten shag czy inny fur na misiu i skylight o wiele za slaby.
MareG Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Swietne! Mocne slonce + kontrastowy cien zrobil swoje, bardzo mi sie podoba. Zgodze sie z akdsn zeby \"temu misiu\" uzunac ta shagowa siersc:) pozdr Marek
trzy budziki Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Tak czy inaczej fajne i mi się podoba. Mam tylko odczucie, że nastrój jest zbliżony do mrocznego.
zombo master Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 ja to bym przewrócił ten rowerek, zrobił wykrwawnionego misia i przynajmniej stope dziecka ktpoore spadło. ale tak tez mi sie podoba :D
Pablo Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 No na pewno lepiej :) tylko wedlug mnie jeszcze troche pusto na tej scenie jest...moze dasz jakies drzewko? albo przynajmnniej cien rzucajace na podloze tego drzewa pozdr
soshka.cg Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 Dzięki wszystkim. Narazie dodałem taki kamyk i poprawiłem trawkę, chyba posadzę na tym kamyczku jakegoś płaza ;)
kulexy Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 Fajnie zie prezentuje, ale moim zdaniem moglbys poprawic texturke na kamieniu bo slaba :( i co do plaza to moze lepiej gada :D -dzieciakzbiaczyl anakonde albo kobre (no niech wam bedzie - zmije) na kamieniu i spieprzyl gdzie pieprz rosnie :| i w poplochu zostawiajac swoj lsniacy rowerek z pluszakiem :D ale jestem okrutny :] :P:P:P P.S. Zostawiam tutaj 800-nego posta ale sie rozpisalem :D
Rekomendowane odpowiedzi