Napisano 9 Luty 200421 l wydaje mi sie ze ogolny efekt psuje kolor tych malych koleczek. nie pasuja tez zardzewiale felgi do blyszczacego i czystego materialu na ramie.. zycze wytrwawlosci :)
Napisano 14 Luty 200421 l Autor Kółeczka chyba jush tak zostawię bo prawdę powiedziawszy mam z leksza dość tego rowerka - kedyś jak mnie olśni to może poprawię - narazie chyba finalna wersja: :)
Napisano 15 Luty 200421 l Nie czytałem wątku od początku (wiem straszny leń ze mnie), ale trochę dziwi taki rowerek sam pośród polnych traw... Nie planujesz jakiegoś rowerzysty??
Napisano 16 Luty 200421 l Autor Trawka jest zrobiona przy pomocy maxowego scatera a potem w PS - ie. :) Rowerzysta będzie kiedyś ;) Teraz jeszcze poprawiam tą ziemię a i trawkę trzeba by troszkę zróżnicować tudzież jakiegoś kwiatka rzucić. Pozdrawiam
Napisano 27 Luty 200421 l Autor Ostatnio cierpię na brak czasu ale co nieco sobie podłubałem w maxie.A tutaj tego efekt:
Napisano 27 Luty 200421 l chyba zbedny jest ten shag czy inny fur na misiu i skylight o wiele za slaby.
Napisano 27 Luty 200421 l Swietne! Mocne slonce + kontrastowy cien zrobil swoje, bardzo mi sie podoba. Zgodze sie z akdsn zeby \"temu misiu\" uzunac ta shagowa siersc:) pozdr Marek
Napisano 27 Luty 200421 l Tak czy inaczej fajne i mi się podoba. Mam tylko odczucie, że nastrój jest zbliżony do mrocznego.
Napisano 28 Luty 200421 l ja to bym przewrócił ten rowerek, zrobił wykrwawnionego misia i przynajmniej stope dziecka ktpoore spadło. ale tak tez mi sie podoba :D
Napisano 28 Luty 200421 l No na pewno lepiej :) tylko wedlug mnie jeszcze troche pusto na tej scenie jest...moze dasz jakies drzewko? albo przynajmnniej cien rzucajace na podloze tego drzewa pozdr
Napisano 29 Luty 200421 l Autor Dzięki wszystkim. Narazie dodałem taki kamyk i poprawiłem trawkę, chyba posadzę na tym kamyczku jakegoś płaza ;)
Napisano 1 Marzec 200421 l Fajnie zie prezentuje, ale moim zdaniem moglbys poprawic texturke na kamieniu bo slaba :( i co do plaza to moze lepiej gada :D -dzieciakzbiaczyl anakonde albo kobre (no niech wam bedzie - zmije) na kamieniu i spieprzyl gdzie pieprz rosnie :| i w poplochu zostawiajac swoj lsniacy rowerek z pluszakiem :D ale jestem okrutny :] :P:P:P P.S. Zostawiam tutaj 800-nego posta ale sie rozpisalem :D