Lucas Napisano 18 Październik 2003 Share Napisano 18 Październik 2003 Witam, dzisiaj zrobilem sobie taki modelingowy eksperyment, a ponieważ efekt końcowy wyszedł całkiem ciekawy (mam nadzieje:)) to postanowiłem wam pokazać. Co o tym myślicie?. Btw. polecam taki programik co się zwie Neat Image, świetnie usuwa szum, tutaj właśnie go użyłem, bo z powodu niskich ustawień jakości GI było sporo syfu:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 Katedra 2 :D jakbyś dał jakieś tło i miękkie cienie to by był lepszy efekt :) ale już jest fajnie :D[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 No ciekawie wyglada..;) Ile to ma facow?? pokaz moze siatke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Październik 2003 Autor Share Napisano 19 Październik 2003 Siatkę pokażę trochę później bo trochę ją teraz przebudowałem (wcześniej podstawy kolumn były strasznie skopane) i wyrenderuje to jeszcze raz:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Październik 2003 Autor Share Napisano 19 Październik 2003 Ok, teraz wszystko będzie miało 84254 face\'ów, zapodaję siatkę a na render musicie poczekać bo dopiero się robi....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Październik 2003 Autor Share Napisano 19 Październik 2003 A tu jeszcze lowpoly pojedyńczego elementu (przebudowanego już). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Październik 2003 Autor Share Napisano 19 Październik 2003 No to zapodaję finalny render:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 Mnie się to podoba. Zamierzasz coś jeszcze z tym robić czy to tylko experymencik jak napisałeś bo można by to fajnie rozbudować jeszcze :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 Mnie się to podoba. Zamierzasz coś jeszcze z tym robić czy to tylko experymencik jak napisałeś bo można by to fajnie rozbudować jeszcze Sorki- zapomniałem się zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Październik 2003 Autor Share Napisano 19 Październik 2003 No właściwie to miał być eksperyment w ramach walki z nudą. Mogę to rozbudować ale narazie nie zabardzo mam pomysł jak......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 W tle dzika dżungla, która powoli wkracza na teren starożytnej świątyni wymarłej już cywilizacji. Pnącza roślin owinięte wokół kolumn, szczury biegające po kamiennej posadzce i węże wygrzewające się na wykruszonych posągach starożytnych bogów to jedyni światkowie potęgi i świetności tego miejsca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Październik 2003 Autor Share Napisano 19 Październik 2003 Eee dobre:), ale chyba najpierw skończe wkońcu ten rower i wezmę się za Mustanga:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 a mnie sie nie podoba ;/ tak jakos mi to wogole dziwnie wyglada - bez skladu i ladu ;/ no ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 mi sie podoba, loobie zakrecone pracki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 SUPER, naprawde fajne, może by tak DOF??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi