Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam, dzisiaj zrobilem sobie taki modelingowy eksperyment, a ponieważ efekt końcowy wyszedł całkiem ciekawy (mam nadzieje:)) to postanowiłem wam pokazać. Co o tym myślicie?.

Btw. polecam taki programik co się zwie Neat Image, świetnie usuwa szum, tutaj właśnie go użyłem, bo z powodu niskich ustawień jakości GI było sporo syfu:).

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Katedra 2 :D jakbyś dał jakieś tło i miękkie cienie to by był lepszy efekt :) ale już jest fajnie :D[piwo]

Napisano

No ciekawie wyglada..;) Ile to ma facow?? pokaz moze siatke :)

Napisano
  • Autor

Siatkę pokażę trochę później bo trochę ją teraz przebudowałem (wcześniej podstawy kolumn były strasznie skopane) i wyrenderuje to jeszcze raz:).

Napisano
  • Autor

Ok, teraz wszystko będzie miało 84254 face\'ów, zapodaję siatkę a na render musicie poczekać bo dopiero się robi....:)

Napisano
  • Autor

A tu jeszcze lowpoly pojedyńczego elementu (przebudowanego już).

Napisano

Mnie się to podoba. Zamierzasz coś jeszcze z tym robić czy to tylko experymencik jak napisałeś bo można by to fajnie rozbudować jeszcze :)

Pozdrawiam

Napisano

Mnie się to podoba. Zamierzasz coś jeszcze z tym robić czy to tylko experymencik jak napisałeś bo można by to fajnie rozbudować jeszcze

Sorki- zapomniałem się zalogować

Napisano
  • Autor

No właściwie to miał być eksperyment w ramach walki z nudą. Mogę to rozbudować ale narazie nie zabardzo mam pomysł jak.........

Napisano

W tle dzika dżungla, która powoli wkracza na teren starożytnej świątyni wymarłej już cywilizacji. Pnącza roślin owinięte wokół kolumn, szczury biegające po kamiennej posadzce i węże wygrzewające się na wykruszonych posągach starożytnych bogów to jedyni światkowie potęgi i świetności tego miejsca :D

Napisano
  • Autor

Eee dobre:), ale chyba najpierw skończe wkońcu ten rower i wezmę się za Mustanga:).

Napisano

a mnie sie nie podoba ;/ tak jakos mi to wogole dziwnie wyglada - bez skladu i ladu ;/ no ale to tylko moje zdanie

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.