Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Pierwszy post i pierwszy wip. Modelowanie uwazam raczej za skonczone . Teraz troszke pracy nad materilami mi zostalo. Uwagi i komentarze mile widziane.

Misiekk

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No więc witam na forum. :D

Jak dla mnie modelik jest cool. Masz już koncepcje na scenerie w jakiej go umieścisz ??

ps Mój bratanek ma świra na punkcie takich zabawek to chyba \"bionicle\" sie nazywa no nie ?

Pozdrawiam

Napisano

Coool, moj brat ma takiego w pokoju!! Ładny model!!

Napisano

Fjane ..ale co to za leeeb :([lol2] bleee .. z tego co wiem to te kloski sie swico nieco a to na plastik mi nie wyglada. pozatym renderuj to jakos sensownie...uzyj jakiegos pozadnego rendera najlepiej z gi.. od razu bedzie lepszy efekt i zblizenie do realnego wygladu lego :)

Napisano

czesci w BIONICL\'ach nie sa gladkie tak jak pozostale LEGO (no dobra pewne elementy sa). Ten material jest ok, meze tylko ten niebieski jest troche za jaskrawy, no chyba ze ten tak ma. Fajny model

Napisano

Niestety z braku czasu idzie mi to dusyc powoli teraz. CO do finalnej sceny to mam zamiar wkomponowac go do jakiegos zdjecia. Posredniu update- wrzucam siateczke. Jezeli ktos ma przepis na jakis dobrze wygladajacy plastic to jestem bardzo otwarty.

Misiekk

Napisano

Coś mi tu nie pasuje. Ten pierwszy render szczególnie. Obramowanie wokół obiektów jakieś takie dziwne. Dodatkowo, na białym plastkiu widać żółte fragmenty oświetlenia. Chyba, że to wszystko wina kodowania jpg\'a.

Pozdrawiam Bacry