oo79 Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 jak w temacie... w maxie9 nie mam miniatur plikow maxa. kiedys udalo mi sie to zrobic ale juz zapomnialem jak to szlo... w poprzednich wersjach nie bylo problemu, sceny widzialem ja np. pliki filmowe czy obrazki. pliki scen sa przypisane do maxa, ale pokazuje sie tylko ikonka maxa a niewidac co w srodku jest. ma ktos jakis pomysl ...
streaker Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 Customize -> preferences -> Files -> Save viewport thumbnail image check on
oo79 Napisano 11 Styczeń 2007 Autor Napisano 11 Styczeń 2007 eee... napewno tam grzebalem , ale mozliwe ze mnie zacmilo i teraz tego niezrobilem... zaraz sprawdze... *--------------------------------* niestety, dalej nie dziala, nierozumiem tego z innych wersji maxa tez nie widze obrazkow. Kto maxa9 i widzi obrazki w folderach ?
oo79 Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Napisano 23 Styczeń 2007 powoli trace cierpliwosc, niemoge tego ustawic, kto ma maxa9 i widzi podglad plikow maxa w folderach?
Lucas Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Heh, ja tylko powiem, że według mnie 3dsmax9 ssie i to ostro;). Już jak pierwszy raz odpaliłem wersję edu na uczelni to się zraziłem po kilkukrotnym wykrzaczeniu się podczas renderowania obracającego się sześcianu.
Rekomendowane odpowiedzi