hkropinski Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 Witam! Jest problem... kilka dni temu w celach testowych zainstalowalem sobie CS3... dotychczasowego Ps'a 7 usunąłem. od wczoraj jednak CS3 nie chce mi się uruchomić. Po kliknięciu na ikonę programu uruchamia się okno ps'a, ale okienko gdzie mamy autorow programu i ladowanie pluginow juz sie nie wlącza. zamiast tego program znika... probowalem reinstalowac program, ale to nie pomaga, wirusy i robaki tez raczej nie wchodza w gre... c to moze byc? mial juz kiedys podobny problem? hm... chyba wroce do ps7 bo on mi najbardziej odpowiadal;) z gory dzieki za pomoc pozrawiam
Bruneq Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 przezuc sie na CS'a 1ke...ponoc najszybszy z tych wszystkich CS'ow! A cs3 to beta jeszce ..wiec moze cos u ciebie sie pokaszanilo!:P
hkropinski Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Napisano 13 Styczeń 2007 Bruneq -> pewnie i jest tak jak mowisz ale ja juz za bardzzo czasu nie mam wiec powracam do 7;)
Remedy Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 Najprawdopodobniej wygasła już ta wersja i dlatego nie chce się uruchomić. Mógłbyś oczywiście spróbować gruntownie wyczyścić system z pozostałości po tym programie, ale pytanie - warto? Z szybkością CS jest różnie. Pewne rzeczy działają sprawniej a inne wolniej niż w wersji 7. Do przesiadki na CS zmusiła mnie tylko jedna rzecz a konkretnie to, że mogę przusuwać obraz poza ekran, co w wersjach 7 i wcześniejszych było niemożliwe (no chyba, że czegoś nie wiem).
Rekomendowane odpowiedzi