Marcin Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 http://www.eraomnix.pl/pl/between-us/gadu-gadu czy ktoś już z tego korzysta ? jak jest z interface`m ? 1zł na tydzień to nie jest tak dużo. [edit] http://www.gadu-gadu.pl/pobierz-komorka.html kolejny link
buczer Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Jesteś uzależniony od GG? Brakuje ci gadania w drodze do szkoły? W szkole? W pociągu? Nie rozpaczaj rendery robić a nie gadać ;)
_michal Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Ee, nie lepiej jabbera + transport gg za free?
Marcin Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 empek - możesz to opisać trochę bardziej szczegółowo ? :) 9zł za 3 miesiące to naprawde tylko 2 paczki fajek. (przykładowo 3 miesiące = 70-80 paczek fajek) zależy tylko czy jest to wygodniejsze od jakichś tam innych usług tego typu, darmowych czy nie
_michal Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 pempek - możesz to opisać trochę bardziej szczegółowo ? wiesz, nie chce mi się. Mam innego nicka.
voyager Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 1zł na tydzień to nie jest tak dużo. Złotówka + opłaty za WAP :P 4. Za uczestnictwo w serwisie organizator pobiera opłatę za każde przetransferowane 100 kB.
Marcin Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Dobra :) myślałem że weźmiesz to za żart.
_michal Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Nie, nie wziąłem tego za żart. Zamiast Edit, następnym razem polecam 'przepraszam'. EOT
Knysha Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Jeszcze mi tego brakuje, zebym pierdu-pierdu w komorce mial :U
Marcin Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Jeszcze mi tego brakuje, zebym pierdu-pierdu w komorce mial :U tutaj chyba nie o to chodzi ;] czasem chciał bym sprawdzić czy ktoś aby nie pisał do mnie gdy wyjade, często rozmawiam ze znajomymi zza granicy do których nie stać mnie na telefon lub sms`y. W chwilach gdy gdzieś wyjadę i nie mam kompletnie nic do roboty miło by było odpisać kilka słów w ważnej sprawie.
ognisty Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 hm.. ja na swojej komorce już od chyba roku używam jadu-gadu (klienta gg na koma w javie) i bule ok 25gr za 50kb (orange go) co może mi styknąć na jakieś kilka h normalnego siedzenia... nie widze żadnej rewelacji w tym niusie ery...
Knysha Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 tutaj chyba nie o to chodzi ;] czasem chciał bym sprawdzić czy ktoś aby nie pisał do mnie gdy wyjade, często rozmawiam ze znajomymi zza granicy do których nie stać mnie na telefon lub sms`y. W chwilach gdy gdzieś wyjadę i nie mam kompletnie nic do roboty miło by było odpisać kilka słów w ważnej sprawie. Rozumiem. Ja sie tylko drocze z Wami ;]
_michal Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 http://komunikator.papla.pl/text.asp?file=instant_mob.html
Marcin Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Dzięki :) w sumie oferta ery nie jest droga więc może w wolnej chwili przetestuje oba, zwłaszcza że pierwszy tydzień w era GG jest darmowy (ale wole upewnić się w miejscowym salonie). Jeśli ktoś korzysta już z Era GG to prosze o podzielenie się wrażeniami dot. "wygody pisania" :)
SWRSC Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 tu masz GG za free... http://www.symbianos.pl/Artyku%B3y/Porady/Gadu_Gadu_w_kom%F3rce/
Rascal Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale chyba placi sie 1.22zl na 7 dni i mozna korzystac do woli inne koszta nie sa naliczane chyba w Era GG jak pakiety danych, tylko nie wiadomo czy tyczy sie to tylko w przypadku JAVA czy WAP tez.
Gość marta028 Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 "EraGG jest telefoniczną wersją najpopularniejszego wśród polskich internautów komunikatora Gadu-Gadu. To jedyny komunikator w telefonie, w którym użytkownik otrzymuje nieograniczony dostęp do serwisu za jedyne 1 PLN brutto tygodniowo. Użytkownik zapłaci tyle samo, niezależnie od tego, ile czasu spędzi na "gadaniu", czy też ile wiadomości prześle. W tej cenie zawiera się opłata abonamentowa za korzystanie z usługi oraz opłaty za przesyłane dane." Znalazłam to na pewnej stronie.
Rekomendowane odpowiedzi