Napisano 14 Styczeń 200718 l http://www.eraomnix.pl/pl/between-us/gadu-gadu czy ktoś już z tego korzysta ? jak jest z interface`m ? 1zł na tydzień to nie jest tak dużo. [edit] http://www.gadu-gadu.pl/pobierz-komorka.html kolejny link
Napisano 14 Styczeń 200718 l Jesteś uzależniony od GG? Brakuje ci gadania w drodze do szkoły? W szkole? W pociągu? Nie rozpaczaj rendery robić a nie gadać ;)
Napisano 14 Styczeń 200718 l Autor empek - możesz to opisać trochę bardziej szczegółowo ? :) 9zł za 3 miesiące to naprawde tylko 2 paczki fajek. (przykładowo 3 miesiące = 70-80 paczek fajek) zależy tylko czy jest to wygodniejsze od jakichś tam innych usług tego typu, darmowych czy nie
Napisano 14 Styczeń 200718 l pempek - możesz to opisać trochę bardziej szczegółowo ? wiesz, nie chce mi się. Mam innego nicka.
Napisano 14 Styczeń 200718 l 1zł na tydzień to nie jest tak dużo. Złotówka + opłaty za WAP :P 4. Za uczestnictwo w serwisie organizator pobiera opłatę za każde przetransferowane 100 kB.
Napisano 14 Styczeń 200718 l Nie, nie wziąłem tego za żart. Zamiast Edit, następnym razem polecam 'przepraszam'. EOT
Napisano 14 Styczeń 200718 l Autor Jeszcze mi tego brakuje, zebym pierdu-pierdu w komorce mial :U tutaj chyba nie o to chodzi ;] czasem chciał bym sprawdzić czy ktoś aby nie pisał do mnie gdy wyjade, często rozmawiam ze znajomymi zza granicy do których nie stać mnie na telefon lub sms`y. W chwilach gdy gdzieś wyjadę i nie mam kompletnie nic do roboty miło by było odpisać kilka słów w ważnej sprawie.
Napisano 14 Styczeń 200718 l hm.. ja na swojej komorce już od chyba roku używam jadu-gadu (klienta gg na koma w javie) i bule ok 25gr za 50kb (orange go) co może mi styknąć na jakieś kilka h normalnego siedzenia... nie widze żadnej rewelacji w tym niusie ery...
Napisano 14 Styczeń 200718 l tutaj chyba nie o to chodzi ;] czasem chciał bym sprawdzić czy ktoś aby nie pisał do mnie gdy wyjade, często rozmawiam ze znajomymi zza granicy do których nie stać mnie na telefon lub sms`y. W chwilach gdy gdzieś wyjadę i nie mam kompletnie nic do roboty miło by było odpisać kilka słów w ważnej sprawie. Rozumiem. Ja sie tylko drocze z Wami ;]
Napisano 14 Styczeń 200718 l Autor Dzięki :) w sumie oferta ery nie jest droga więc może w wolnej chwili przetestuje oba, zwłaszcza że pierwszy tydzień w era GG jest darmowy (ale wole upewnić się w miejscowym salonie). Jeśli ktoś korzysta już z Era GG to prosze o podzielenie się wrażeniami dot. "wygody pisania" :)
Napisano 14 Styczeń 200718 l tu masz GG za free... http://www.symbianos.pl/Artyku%B3y/Porady/Gadu_Gadu_w_kom%F3rce/
Napisano 15 Styczeń 200718 l Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale chyba placi sie 1.22zl na 7 dni i mozna korzystac do woli inne koszta nie sa naliczane chyba w Era GG jak pakiety danych, tylko nie wiadomo czy tyczy sie to tylko w przypadku JAVA czy WAP tez.
Napisano 26 Styczeń 200718 l "EraGG jest telefoniczną wersją najpopularniejszego wśród polskich internautów komunikatora Gadu-Gadu. To jedyny komunikator w telefonie, w którym użytkownik otrzymuje nieograniczony dostęp do serwisu za jedyne 1 PLN brutto tygodniowo. Użytkownik zapłaci tyle samo, niezależnie od tego, ile czasu spędzi na "gadaniu", czy też ile wiadomości prześle. W tej cenie zawiera się opłata abonamentowa za korzystanie z usługi oraz opłaty za przesyłane dane." Znalazłam to na pewnej stronie.