Gość micielk Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Witam Jestem poczatkujacym modelarzem, wrzucam jedna z pierwszych swoich prac, jest to glowa trolla jednak chce dorobic reszte :-) narazie pokazuje to co mam, mile widziane wszelkie sugestie co mozna by jeszcze poprawic i nad czym popracowac.
chveti Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 glowa trolla głowa małpy :) pssst. poczytaj regulamin.
piotrek Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Pokaż siateczkę. W ogóle nie widać głebi na tym renderze.
kubi Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Witam Jestem poczatkujacym modelarzem, wrzucam jedna z pierwszych swoich prac, jest to glowa trolla jednak chce dorobic reszte :-) narazie pokazuje to co mam, mile widziane wszelkie sugestie co mozna by jeszcze poprawic i nad czym popracowac. Popracować to musisz jeszcze nad wszystkim, oczami których nie ma, nosem ,ustami itd. Pokaz siatkę to powiemy czy topologia jest poprawna, czy może ją zagęścić. Narazie mordka jest strasznie kanciasta.
Gość micielk Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 głowa małpy :) pssst. poczytaj regulamin. zgadza sue wzorowalem sie na glowie malpy. :] wrzucam tez siatke :]
Gość michlord Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 wrzucam tez siatke :] To nie jest siatka. Jak to maks to wcisnij: "Edged Faces" :)
piotrek Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 ehh, ale siatka LowPoly byłaby bardzij na miejscu :)
piotrek Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Brzydka bardzo. Pooglądaj sobie siatki twarzy innych osób. Nie jest istotne czy to człowiek, małpa czy trol - edgeloopy mniej więcej zachowują się w podobny sposób.
tweety Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 macielk: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
Gość micielk Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 macielk: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety. bardzo chetnie bym to zrobil jednak chyba nie mam az takich praw :( albo cos zle kombinuje
Gość micielk Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Kliknij szybko dwa razy w ten obszar. dzieki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi