Napisano 21 Styczeń 200718 l ...czyli to co krasnale lubia najbardziej ^_^ Nie obraze sie jak inni milosnicy brodatych brudasow wypowiedza sie w tym watku pozdrawiam Edytowane 30 Sierpień 200915 l przez Kseronarogu
Napisano 21 Styczeń 200718 l Bomba sprawa, podrzuć to Klickowi jako referkę do Thora... :) Ja nie jestem miłośnikiem brodatych brudasów, wolę kobiety... :D
Napisano 21 Styczeń 200718 l fajne. nie podoba mi się tylko za dużo lokalnych kolorków oraz rozjaśnianie czystą bielą, czyli ogólnie kolorystyka mogła być lepsza. poza tym bardzo fajne
Napisano 21 Styczeń 200718 l Autor Bomba sprawa, podrzuć to Klickowi jako referkę do Thora... :) Ja nie jestem miłośnikiem brodatych brudasów, wolę kobiety... :D referke do Thora? - o co chodzi? :) ... mowisz ze kobiety... ale chyba nie brodate co? hehe ;) pozdrawiam
Napisano 24 Styczeń 200718 l Autor kolejny krasnal.... pracka z przed paru lat... ale zamiescic moge co nie? :) pozdrawiam
Napisano 24 Styczeń 200718 l ladne te krasnale... obrazki takie jak z Baldura... zasugerowalbym jakis mocniejszy detal na policzkach (zmarszki i pajaczki pod oczami)...
Napisano 25 Styczeń 200718 l Autor kolejny starszy brodacz... co prawda to sf a nie fantasy ale krasnale sa wszedzie hehe ^^ pozdrawiam
Napisano 25 Styczeń 200718 l Witka, Kingsize dla Każdego ;D, nie brzydkie, te krasnalki :), ciekawy styl . . . i niezła aktóweczka. Pozdrawiam
Napisano 26 Styczeń 200718 l ten tez ladny, popracuj nad warstwami swiatla, tak zeby z tego czerwonego dolu cos sie jazylo :)
Napisano 27 Styczeń 200718 l Ten ostatni świetny... ale w paru miuejscach mógłby być jeszcze lepszy. Najlepszy jest chyba ten ogrowaty stwór.
Napisano 27 Styczeń 200718 l Powinieneś ilustrować książki Tolkiena albo Sapkowskiego. Genialne prace.
Napisano 27 Styczeń 200718 l Autor dzieki.... te czerwone swiatlo to zabieg czysto kosmetyczny... (czarna dziura kiepsko wygladala^^) Od ogra zaczynalem (wiec jeszcze mi sie chcialo^^ - pewnie dlatego najlepszy) To nie tak ze nie slucham rad... kazda opinie analizuje i zbieram doswiadczenia do wykozystania w nastepnych pracach... - jednak skonczonych nie poprawiam. dzieki Wrzucam kolejny... tym razem szkic... pozdrawiam
Napisano 27 Styczeń 200718 l bardzo ladne, a oczka kolczugi na rece sa w zla strone (narysowales w te w ktora gorzej sie zgina);
Napisano 28 Styczeń 200718 l Autor stare ale do pokazania... moj ostatni raz z pedzelem... chlip T_T juz nie babram sie w farbach ^^
Napisano 30 Styczeń 200718 l Autor Zero odzewu.... no nic - to jade dalej ^^ Tym razem szkic od zbiorku "forgotten summits" pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 200718 l Ten pierwszy portrecik (http://max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=41531&d=1169642257) z karminowym tłem w miare fajny ale po kij ciśniesz krasnoludowi kwiatki ... :/ druga praca (http://max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=41576&d=1169751699) trochę słabsza ...
Napisano 4 Luty 200718 l Autor w podmrokach fearunu swiatlo czesto gasnie... szkic... pol h... pozdrawiam
Napisano 4 Luty 200718 l Ten ostatni przyzwoity. Może nie rewelacyjny, ale jako np. portret do BG, NwN itd. byłby niezły ;)
Napisano 5 Luty 200718 l Autor portrecik do nie istniejacej gry fantasy^^ ...w ramach cwiczen znowu krasnal^^ pozdrawiam
Napisano 7 Luty 200718 l Autor krasnale sie znudzily wiec bede tu wrzucal wszystko co ma zwiazek z fantasy... i bronia biala ^_^ speed painting - ninja
Napisano 12 Luty 200718 l Autor przerabiam ten watek na teczke.... grafika na cover do "jakiegos" zespolu... pozdrawiam
Napisano 12 Luty 200718 l Łeb tego świstaka mi niepasuje...reszta jest cacy ;). A tak już troche na poważniej - gitara jest ok, otoczenie też. Szczur prezentuje się nieźle do momentu w którym zaczyna się szyja... jest ona troche zbyt długa. Do tego głowa nie jest do końca poprawna i na dodatek troche płasko wyszła. Przejżyj referki i spróbuj poprawić, bo może być całkiem dobra praca z tego.
Napisano 13 Luty 200718 l podoba mnie sie to ostanie, zreszta niektore wczesniejsze krasnale tez kozackie
Napisano 14 Luty 200718 l Swietne prace - zwłaszcza krasnale. Ostatni jest rewelacyjny - bardzo dobrze uchwyciles materialy i faktury .
Napisano 17 Luty 200718 l Autor Witam... Dzisiaj kolejny speed... robilem to na "tygodniowke"...ale wole jednak snieg i wiater niz zgliszcza i iskry ;) jakies 50 min... pozdrawiam
Napisano 18 Luty 200718 l Krasnale konkretne ...oj konkretne, czekam na jakies smoki, bo twoimi smokami i krasnalami sie jaralem jescze w liceum, ten na stole kolo sali od rzezby - klasa:) pozdrooooo
Napisano 19 Luty 200718 l Autor Hehe^^ jeszcze to pamietasz? ... tego juz pewnie dawno nie ma ;) skoro juz mam teczke to moge wrzucic tez starsze pracki... pozdro
Napisano 22 Luty 200718 l Autor ............ ............ ............ when i see fear in monkey eyes... ............ ............ ............
Napisano 23 Luty 200718 l Autor ......... ......... olimpus, worek foliowy w butelce po kubusiu i troche wyobrazni ;) ......... ......... pozdrawiam .........
Napisano 23 Luty 200718 l Ostatnia praca za mocna :D A krasnale juz wogole wypasik, daj jeszcze jakiegos :D :P
Napisano 24 Luty 200718 l Autor ...nie wiem co sie dzieje... O_o ...dzisiaj caly dzien rysuje^^... ..... ..... ..... kolejny speed... ..... .....
Napisano 27 Luty 200718 l Autor .... kolejny smoczek... robilem go jako projekt na figurke dletego tak "figurkowo wyglada ;) .... pozdrawiam ... ... ...
Napisano 1 Marzec 200718 l Autor hmm... moze cos z anime Was skloni do wypowiedzi... cisza jak makiem zasial... :D pozdr. ...
Napisano 1 Marzec 200718 l mam slabosc do azjatek wiec sie wypowiem :) Japoneczka? jak najbardziej ok no moze oko troche za bardzo do przodu wysuniete i te pseudo lustra? nie pasuja
Napisano 2 Marzec 200718 l nie lubie takich sterylnych prac.. nie lepiej wziasc pedzel okrągły w PS albo corelu i jechac z tym koksem ?? bez zadnych filtrow,tylko malowanie pozdrawiam