Napisano 21 Styczeń 200718 l Jakie pieniadze trzeba dac za oryginal 3ds max 6? Ktos kiedy sprzedawal oryginal czy wszyscy trzymaja do konca swiata i jeden dzien dluzej w szufladach??
Napisano 21 Styczeń 200718 l chiba nie da rady kupić teraz max6 tylko najnowsza wersja jest do kupienia
Napisano 22 Styczeń 200718 l Z tego co mi wiadomo, licencja 3dsmax'a nie daje Ci możliwości sprzedania programu komuś innemu, więc jak kupujesz, to tylko nówka
Napisano 22 Styczeń 200718 l 3ds max 9 + subskrypcja = 4 250 Euro Nie całkiem, max9 = 4250 ojro, subskrypcja = 450 ojro
Napisano 22 Styczeń 200718 l Autor dzieki za wszytkie informacje. Nie wszystkie pocieszajace ale i tak dzieki :)
Napisano 23 Styczeń 200718 l Samot-nick -> rozejrzyj się za tańszym softem, bo max do tanich nie należy a można go zastąpić równie dobrymi (niektórzy nawet twierdzą że lepszymi) odpowiednikami za dużo mniejszą kasę...
Napisano 23 Styczeń 200718 l najważniejsza jest Subskrypcja, a nie sam program... Niebardzo rozumiem, o co chodzi z Subskrypcja ... Może ktoś wyjaśnić.
Napisano 23 Styczeń 200718 l Z tego co mi wiadomo, licencja 3dsmax'a nie daje Ci możliwości sprzedania programu komuś innemu, więc jak kupujesz, to tylko nówka Nieprawda , ostatnio dzwonilem do Rupika w tej sprawie i powiedzieli mi ze nie ma problemu, mozna sprzedawac maxa komu sie chce a oni tylko przepisza licencje na ta osobe.pozdr