Napisano 23 Styczeń 200718 l Witam, Wrzucam moją ostatnią pracę, choć właściwie nie jest taka nowa, bo skończyłem ją już jakiś czas temu, ale pokazuję dopiero teraz. Soft: 3ds Max, Vray, Photoshop, Combustion. Nie jestem z niej do końca zadowolony, wyszło to wszystko trochę mało konkretnie, chyba zabrakło mi pomysłu na całość, część rzeczy mogłem zrobić lepiej z czego zdaję sobie sprawę. Mimo wszystko myślę, że nie jest też jakoś źle, z wielu elementów jestem zadowolony. Sporo zabawy miałem z teksturowaniem, które bardzo miło wspominam. Praca została wykonana dla 3D Total i oteksturowana wyłącznie przy użyciu Total Textures, making of ukaże się w lutowym numerze 3DCreative. PS Dzięki za pomoc, uwagi i konstruktywną krytykę dla Warin oraz chłopakow z pracy. Pelna rozdzielczosc
Napisano 23 Styczeń 200718 l Klimatyczne, podoba mi się;) Ale jeśli ma to służyć prezentacji kolekcji total textures, to niewiele widać. Pozdrawiam
Napisano 23 Styczeń 200718 l nie zabardzo mi sie podoba modele i tekstury zrobiles bardzo staranni, ale nie da sie tego powiedziec o drzewach, liliaj i wodzie najbardziej boli slaby kilmat ktory jet moim zdaniem najwazniejszy w pracach z gatunku fantasy
Napisano 23 Styczeń 200718 l Chalek: hmm... przekroczony limit transferu. wrzuć obrazek na fotosik.pl jeśli możesz
Napisano 23 Styczeń 200718 l tak bardzo fantasy że aż sztucznie, mostek stoi niezbyt stabilnie na krawiędziach podłoża
Napisano 23 Styczeń 200718 l tak bardzo fantasy że aż sztucznie i kropka. Na wodzie powinna się chyba odbijać niebieskawa łuna a odbija się czysta biel. ładnie prezentują się kolumny z 3 planu :) Pozdrawiam.
Napisano 23 Styczeń 200718 l Dziwnie wyglądają te "efekty soczewkowe". Generalnie, komentarz zbiżony do powyższych.
Napisano 23 Styczeń 200718 l prawie cartoon, efekt troche jak z jakieś bajki, światło mało klimatyczne i drzewa walą na kilometr ale za to respekcik za model na tej altance:)
Napisano 23 Styczeń 200718 l szkoda miejscami jest bardzo ładnie, stojak, porecze, woda, budowla po lewej, prawej, prawej, drzewa kwiaty super niektore rzeczy jednak mniej w zasadzie caly pierwszy plan :)
Napisano 23 Styczeń 200718 l jak wyzej, ale jeszcze raz powtorze ze te drzewa, strasznie slabo wyszparowane. Ale ogolnie wcale nie jest zle, szczegolnie na tym mniejszym obrazku.
Napisano 23 Styczeń 200718 l Jakbyś nie dał nazwy teleportacja to nie wpadłbym na to, że to jest ta kulka. Może to troche zmień... Ogólnie praca fajna. :D
Napisano 23 Styczeń 200718 l Autor Właściwie zgadzam się z większośćią opinii. Chyba najlepiej ujął to Klicek. Touch: Chyba jednak wystarczająco widać skoro to łykneli. Cug: Drzewa są z Total Textures, nie zmianiałem ich, to wymaskowane obrazki na plane'ach. Co do kwiatów na wodzie, to mi się podobają. AGmakonts: Drzewa może tak jak pisałem, to fotki. Wzorek na altance to akurat banał, parę splajnów na krzyż. _Kreska_: o drzewach już było, nie szparowałem ich, może powinienem je poprawić i to mój błąd. A na małym wszystko (prawie) dobrze wygląda ;) michlord: no widzisz jakie to szczęście, że dałem taki tytuł ;) zmieniać nie będę praca jest skończona i nie chcę do niej wracać, poprawię się mam nadzieję w następnych. Dzięki wszystkim za komentarze!
Napisano 23 Styczeń 200718 l Fajnie to wygląda :) ale troche bardziej jak game art, (gothic mi się przypomina) może przez te płaskie drzewa . pozdrawiam
Napisano 24 Styczeń 200718 l Siema, teksury wydają się za szorstkie(mur) Ogólnie bardzo fajna pracka. BTW: Ta kulka to wysyła jakieś iskierki (może to jakiś Flare Effect, ale nie pasuje). Powinno być więcej iskierek(gwiazdek). Do okoła, teraz to wygląda jak SuperSpray z grawitacją. [Oczywiście jeżeli ta kulka teleportacyjnie przybyła tam zostawiając smuge światła, to jest to uzasadnione:)] Pozdrawiam